lørdag den 31. december 2011

Der er 12 timer tilbage af år 2011. Vejret er fantastisk, julepyntet er pakket ned, ungerne nåede lige at lave et juletræ hver i år (en tilbagevendende tradition), nytårstøjet er fundet frem og gaven er pakket ind. Vi er klar til at fejre nytår sammen med fantastiske venner, og vi glæder os til god mad og dejlig vin. Jeg vil lige benytte denne lejlighed til at ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår, og jeg glæder mig meget til at blogge i det nye år. Tusind tak fordi I gider læse med og skrive alle de søde kommentarer. Et af mine nytårsfortsætter er at bliver bedre til at svare jer alle.

fredag den 30. december 2011

Spil, rester, nyt tøj til ungerne fra Cos og nye støvler til mig.

torsdag den 29. december 2011

Jeg har meget længe gerne ville lave et vendespil til ungerne. Michael fik en æske med øl fra hele Danmark i julegave, og flaskerne var adskilt af små masonitplader som jeg har skåret op til små kvadratiske brikker. Derefter er kanterne blevet slebet, og der er klistret forskellige billeder på. Georg har bl.a. tegnet to fine mænd på lilla papir. Jeg glæder mig til at spille det med Georg i morgen, men først vil jeg tæve Michael i det.  
Ungerne fik dette fine ur Kit Cat Clock i julegave. Det er superfint, og nu skal vi bare finde den rette plads til det.
Der er kommet en pakke med posten i dag fra min søde mor. Det var et par brune hjemmestrikkede bukser til Otto. De er så fine og allerede i brug. Det blå par strikkede hun i juledagene og er også allerede indviet. De kan både bruges som normale bukser på en kold dag, til at sove middagslur i og som overtræksbukser, når vi skal en tur ned i byen og ikke gider den store flyverdragt. Endnu engang tusind tak mor:)

onsdag den 28. december 2011

Otto ville ikke sove i går aftes, og han lå derfor i vores seng og læste bog helt alene. Til sidst overgav han sig og blev puttet i sin egen seng. Jeg fik malet alle de huse, som min søde far hjalp mig med at lave. Han mente, at de nye ikke skulle være så pilskæve, som dem jeg selv lavede før jul. I dag har drengene og jeg bygget en togbane. Otto var så heldig, at der lå nye skinner og et tankskib til ham under juletræet. Og så lige et nyt hjem til min mobil fra Liebeskind.

mandag den 26. december 2011

I får lige en række billeder fra vores jul. Den har været rigtig hyggelig, men der har også været nok at holde styr på med to drenge og alt deres nye legetøj. Jeg selv var så heldig at få det fineste tryk af Michael og en skøn cardigan af mine forældre og søster. Det lille skægget - et eller andet - dyr har min brors kæreste overtaget, og vi var hjemme hos dem i dag og se den få mad. 

lørdag den 24. december 2011

Så er julegaverne blevet færdige og pakket ind. Georg har lavet de fineste til-fra kort til de fleste gaver, og nu gælder vi os bare til i aften. Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg læste Heidis indlæg i går aftes om juleræset og at droppe de hjemmelavede gaver. Jeg sad og syede og syede for at blive færdig med Georgs ridderkappe til langt over midnat. Men jeg glæder mig meget til at han får den i aften. Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig jul, og så vil jeg gerne sige tusind tak for at I gider kigge med. Jeg sætter meget pris på alle jeres søde kommentarer.

torsdag den 22. december 2011

Så blev Georgs gave til Otto færdig. Husene har fået sin egen pose, hvor Georg selv har skrevet Ottos navn på. Georg mente også at han skulle have sådan en pose med hans navn på, så den fik vi også lavet.