lørdag den 4. februar 2012

 #1 - Der bliver lagt puslespil i et væk herhjemme, og da Otto hertil morges lagde dette helt selv, blev jeg ret overrasket. Øvelse gør mester:) 
#2 - Jeg strikker videre, men er bange for, at den bliver for lille. 
#3 - Georg tegnede i surhed på væggen i sidste uge. Nu har vi sat tal på stregerne og krydser fingre for, at det var en engangfornøjelse.
#4 og #5 - Købte nye sko i går og venter nu bare på foråret. Og så passer de til mit nye net, som er købt på Cos udsalget.

Jeg har i den seneste tid overvejet, hvordan Fabechsfabrik skal fortsætte. Jeg synes mange af mine indlæg ligner hinanden og savner noget fornyelse. Derfor ville jeg meget gerne have alle jer læsere med. Der er jo mange af jer, hvilket også kom lidt bag på mig. I sidste måned havde Fabechsfabrik 24000 sidevisninger. Hvad savner I? Hvad får I for meget af? Og hvad skal jeg fortsætte med? Jeg håber, I gider komme med lidt input. God lørdag derude.

21 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg syntes du skal fortsætte helt som du gør, nyder hver og et af dine indlæg. Dejlige billeder, fine korte tekster, og en god stemning. Hmm, måske kunne du lave sådan nogle "dette inspirere mig"-indlæg i ny og næ? Du er god til at finde lidt skæve og finurlige ting. God fortsat weekend! -Og tillykke med de mange besøgende.

Anonym sagde ...

Jeg savner heller ikke noget herinde, synes netop at du har din helt egen niche. Kan godt lide den måde du skildrer hverdagen og de ting som fanger øjet.

Loppe-shoppe sagde ...

Jeg læner mig op ad Julias og Idas kommentarer.
- Med tak.

Anne sagde ...

Jeg synes, altid det er en fornøjelse at kigge på dine billeder og læse dine indlæg, så jeg synes bare, at du skal fortsætte i samme stil:)

Unknown sagde ...

Jeg savner bestemt heller ikke noget! Jeg synes det er den hyggeligste blog, elsker at følge med i dit lille univers. Bliv ved som du gør. Dog kan jeg jeg godt forstå de tanker du gør dig, jeg har selv haft det sådan. Nu er jeg stadig forholdsvis ny i blog-land, det tog også en del tid at finde mig til rette... nu er jeg nogenlunde på plads - tror jeg? ;)

Anne sagde ...

Ja, det kan godt være du ville have ideer til noget nyt, men må slutte mig til de andre kommentarer. Du har et helt særligt blik, som du er god til at formidle gennem billeder og ord. Indlæg jeg altid nyder. Super inspirerende blog.
Jeg kunne dog personligt godt savne etiketter på dine indlæg. Når du netop er så god til at finde på ting og vise billeder af noget man godt kan lide er det lidt ærgerligt at tingene er så svære at genfinde. Men ved ikke om der er en helt bestemt grund til du ikke har dem eller sådan?

KH

Julie Stuhr sagde ...

Og jeg er bare rygklapper, for jeg mangler heller ikke noget :) Jeg kan godt lide hverdagsbilleder og lidt tekst

Clara sagde ...

Jeg er generelt vild med alle dine fotos og elsker især at følge med i dine strikkerier! Tak for en god og inspirerende blog! :-)

Kreativista i Boligrum sagde ...

Jeg synes du er dig, og det værdsætter jeg virkelig : )

Differentia sagde ...

Jeg savner ikke noget. Kan så godt li' at du har din helt egen stil, og at man til enhver tid ville kunne se at disse indlæg er dine!

Caterina Pinzarrone sagde ...

Hej Karen, ja du har ret i at man selv synes at det nemt kan blive trivielt......men det er kun dig selv som synes det om din "dagbog" ;)
Ja, jeg ser det netop som en dagbog om dit liv! Og mon ikke at vi er mange som kan identificeres med dit liv og netop derfor godt kan li´at følge med.
Og så eeeelsker jeg at du bor i Aarhus og at vi ofte oplever de samme ting (måske fordi aarhus er en lille bitte storby :)
God weekend

Tina sagde ...

Jeg elsker at følge dine indlæg - og syntes bestemt ikke de ligner hinanden for meget :)

Maja_B_ sagde ...

Jeg syntes også at dine indlæg ligner hinanden, men det er jo præcist det som tiltaler mig...
Jeg sidder med den der gode fornemmelse af at du giver noget af dig selv, uden at du krænger hjertet helt ud, og det tror jeg er med til at mange har lyst til at læse med...
En poetisk balancegang af smukke billeder og hverdags logbog...
Så heller ideer til ændringer herfra...
Hej fra Maja B

Marte sagde ...

Hei
Jeg liker også bloggen din veldig godt, særlig at det ofte kommer mange bilder per innlegg. Strikking er også morsomt å følge med på. Takk!

Karen sagde ...

Mange tak for alle jeres dejlige kommentarer, på trods af at der ikke var mange nye gode ideer, så var der en masse søde ord, og dem sætter jeg virkelig pris på. Angående inspirationsindlæg, så er det også noget jeg har haft i tankerne, men problemet er bare at næsten alle mine billeder kommer direkte fra mit kamera, uden brug af billedredigeringsprogram. Når jeg så henter billeder fra nettet passer de aldrig i størrelse og kvalitet. Jeg har også overvejet at lave collager, men ved ikke hvordan man gør. Jeg er virkelig ikke nogen haj til IT, man er vel folkeskolelærer:) Angående etikketter, så har jeg bare aldrig brugt det, og der ingen rigtig grund til. Men vil overveje det i fremtiden.

Camille sagde ...

Jeg synes din blog er skøn som den er!
(så desværre intet nyt under solen i denne kommentar, men synes du skal have den alligevel!)

Jeg er desværre for dårlig til at kommentere for tiden, men elsker at følge med herinde, både når det drejer sig om nye fund, stemninger, kreative påfund mm.

Fru Forstad sagde ...

Jeg kan lide bloggen præcis som den er. Det eneste jeg længes efter at du adoptere hele min familie.

Klassisia sagde ...

Du har en af mine yndlingsblogs, så jeg håber rigtig meget at du fortsætter som nu. Du viser en dejlig blanding af familie, krea, ideer, mode og dejlige billeder.

Mange hilsner Shina klassisia

Mette Bossow sagde ...

Hej Karen
du har en af mine absolute ynglings blogs, gemmer dine indlæg til sidst når jeg læser. Fordi jeg simpelthen nyder den ro der er over dine indlæg, de fine billeder, små gode tekster og så kan jeg rigtig godt lide din stil. Nogle gange kunne jeg godt ønske mig flere billeder når du har lavet noget, som dine fine broderede puder eller de lækre strikkede ting du laver og så har jeg nogle gange spurgt om noget til noget stof eller andet, hvor du ikke lige har fået svaret, det er lidt ærgerligt, men jeg ved jo godt at man har travlt og skal prioritere. Åh det kommer til at lyde mere dumt end det skal, håber du forstår.
Men nej, alt i alt savner jeg ikke noget :)
Ha en god aften!
Kh Mette

bruuntorjusen sagde ...

Jeg er også meget glad for din blog! Et forslag kunne være lidt flere billeder af jeres fine boligindretning :o)
Mvh Marie Louise

Mette Bossow sagde ...

Hej igen ;o)
Tak for svar, og jeg skal nok spørge når jeg ser noget lækkert igen :) Det med flere billeder er lige så meget, fordi det er så lækkert at man har lyst til at røre ved dine ting og nærstudere dem. Det er kun ekstra fedt at det er strikket ud af hovedet, så er det jo ikke det man ser i butikkerne :)