onsdag den 4. april 2012

Dagen i dag er blevet brugt på at lege, være på grønttorvet efter rabarber til murerbaljen, kaffe og mælk på Street Coffee og her til aften har jeg fået syet en pude mere på bestilling, og så har jeg afprøvet en ny kombination (bordeaux/ pudder), som jeg synes er blevet rigtig god. Det har været en god dag, og det bedste er, at farmand nu også har fået ferie.

10 kommentarer:

Christina sagde ...

mm så er der snart rabarber-crumble:)
Flotte puder. Rigtig dejlig ferie til jer.

Kristin sagde ...

Skønne puder! Dejligt med ferie til hele familien!! God påske

Karen sagde ...

Tak og i lige måde piger. Vi håber på masser af rabarber, måske ikke i år, men så til næste år. Og så er de så dejlige flytbare:)

Malene sagde ...

Jeg skal da så meget have rabarber i en krukke i år. Troede de behøvede meget mere plads?

Karen sagde ...

Manden på grønttorvet sagde, at de godt kunne klare sig i en balje, men han solgte dem selvfølgelig også;) Nu må vi se om han har snydt os. Men det ser i det mindste dejlig forårsagtigt ud.

Menageriet sagde ...

Flotte flotte puder - så fint med den kant i kontrast! Mmmm rabarber - vin eller jordbær-typen? Dejlig sommer-tyvstart med sådan een i balje :) God påske!

Emilie sagde ...

super lækre billeder du tager? Er det på mobilen?

Nyder at læse din blog!

Kig gerne ind til mig, savner lidt liv på min blog efter at have været stresset og væk fra den i en periode! KH Emilie ;)

Trine sagde ...

Fin blog og dejlige rabarber. Du skal måske overveje at dyrke dem i en potte, da en murebalje ikke er beregnet til fødevare og derfor må indeholde div. stoffer, som ikke må være i plast til fødevare ... God påske

Mette sagde ...

Hej Karen
Jeg er SÅ glad for puden! Den overstråler de andre :)
Kh Mette

Karen sagde ...

Hej Mette

Det er jeg virkelig glad for at høre:)

KH Karen