søndag den 26. august 2012

Vores søndag formiddag er gået med at jeg har testet mine nye løbesko. Jeg har ikke løbet i mange år, men i dag er det blevet til en meget lille tur rundt om søen. Jeg forstår ikke at jeg som ung var bidt af at løbe langt. Michael har også lavet sine meget gode amerikanske pandekager; de smagte himmelsk. Derudover er mit cover blevet færdig og det passer perfekt. Jeg tror, at jeg skal lave en pude i det samme mønster, men med andre farver.

7 kommentarer:

Mette Bossow sagde ...

Hej Karen,
Det lyder hyggeligt! Coveret er rigtig fedt, har du hæklet med 2 tråde og så bare ladet den farve løbe bagved som du ikke brugte? Og så bare det antal fastmasker der lige passede? Jeg tror det kunne være rigtig flot som pude også.
Herhjemme skriver vi også tal og bogstaver meget af tiden :) det er lidt hyggeligt og så fint når Noah beundrer at jeg kan alle bogstaver ;o)
Kh Mette

Unknown sagde ...

Hej Karen.

Kan du ikke lige sende mig dit nr. til tennaw@hotmail.com, så kan vi finde en dag evt. i næste uge? Jeg kommer gerne til Århus- men du er Velkommen i Hørning;)

Og så fint et cover du har lavet!

Kirsten sagde ...

Godt gået med den løbetur ;-) Her hjemme er løb en motionsform, der er godt foreneligt med børn og arbejde!

Inger Marie sagde ...

Hvor er coveret fint!

Mette sagde ...

Jeg må vist hellere få lært at hækle! Er stensikker på at min MacBook ville elske sådan et cover - og det ville jeg også. Det er SÅ fint! :-)

Karen sagde ...

Hej Mette
Jeps, jeg har bare ladet garnet løbe bagpå. jeg har dióg hæklet omkring det. Jeg har brugt 79 fastmasker, og det er hæklet på en nål 4. Det er så dejligt at se de små poder skrive bogstaver.

Hej Tenna
Det lyder bare superhyggeligt. Vi kan både mødes i Århus, men jeg kommer også gerne til Hørning. Vi skal jo til at beslutte, hvor vi skal købe hus henne. Det er svært. Jeg sender en mail til dig:)

Hej Kirsten
Jeg synes desværre det er svært at tage sig sammen. Men jeg skal løbe hver anden dag...

Hej Inger Marie
Tusind tak:)

Hej Mette
Det er da bare med at komme igen.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR