torsdag den 15. november 2012

Georg og Otto tegner en masse for tiden, og vi er ved at drukne i tegninger. Jeg grovsorterer i dem, men vi var alligevel endt med en god bunke. Jeg har længe overvejet, hvad vi skulle gøre med alle de løse tegninger, og besluttede den anden dag at få sat spiralryg på deres tegninge. I går efter børnehave tog vi så ned til vores lokale kopicenter. Drengene var svært stolte da de modtog deres bøger, og de er allerede blevet kigget i en del gange. Her til morgen er der igen blevet kigget og tegnet lidt videre i dem, og nu er vi i gang med at lave Georgs G-bog færdig. Jeg er så taknemmelig for, at mine drenge gider at klippe/klistre med mig.

8 kommentarer:

Marina sagde ...

Sikken god og helt enkel idé. Mine børns tegninger ligger detsværre bare i en skuffe. ØV!

Karen sagde ...

Men det er jo supernemt at få sat ryg på. Så afsted med dig. Jeg tror jeg vil have to mapper, hvor jeg lægger tegningerne ind i løbende og så når der er nok få sat ryg på.

Julia Hausfrau sagde ...

Karen, du er altså den sejeste mor! De der små ting, som bare bliver så fantastiske, dem er du virkelig god til. Den slags om jeg tænker, men aldrig får gjort. G-bogen er sådan en god idé. Er du startet på O-bogen også?

Rikke Røjkjær sagde ...

Dét var dog en skøn ide.

ulla sagde ...

Pisse god idé!! Ja undskyld jeg bander, men har jo tit tænkt, hvor pokker skal jeg gøre af alle de tegninger og jeg kan ikke nænne at smide ud. Du har lige løst problemet.

Losarinas mor sagde ...

Det var en rigtig god ide !
Kan huske at mine børns tegninger fra børnehaven blev samlet med fin snor og så fik de glade forældre dem med hjem een gang om året, når børnehaven holdt sommerferie.

Maja_B_ sagde ...

Super idé...
//Maja B

Inger Marie sagde ...

Det var dog den fineste idé, som jeg helt sikkert vil kopiere - jeg kan kun forestille mig, at dine drenge er blevet lykkelige og stolte!