torsdag den 30. august 2012

Vores eftermiddag er gået: Indkøb af nye vinterstøvler til Otto og prints fra Tank, drukket kaffe hos La Cabra (kan virkelig anbefales), tegnet tegninger og Otto har selv smurt smøreost/leverpostej mad. Der er stadig ting til salg inde på Fabechsfabrik sælger ud.

søndag den 26. august 2012

Vores søndag formiddag er gået med at jeg har testet mine nye løbesko. Jeg har ikke løbet i mange år, men i dag er det blevet til en meget lille tur rundt om søen. Jeg forstår ikke at jeg som ung var bidt af at løbe langt. Michael har også lavet sine meget gode amerikanske pandekager; de smagte himmelsk. Derudover er mit cover blevet færdig og det passer perfekt. Jeg tror, at jeg skal lave en pude i det samme mønster, men med andre farver.

lørdag den 25. august 2012

Jeg brugte det meste af min eftermiddag i går nede i Yarnfreak hos Camilla. Det var rigtig hyggeligt, og jeg fik mulighed for at se en masse nyt lækkert garn, som hun har fået hjem. Det lækre ved Camillas biks er, at hun har et hav af farver i de forskellige garnkvaliteter, og på den måde er der et væld af farvekombinationer, så det kan være svært at vælge. Jeg købte lidt garn med hjem til at lave et cover til vores Ipad. En fordel ved at hækle med to tråde er, at selve coveret bliver dejligt tykt. Jeg begyndte med at hækle det nederste på det andet billede, men synes faktisk det endelige mønster bliver langt federe. Det er det samme garn, som jeg brugte til at strikke et halstørklæde i julegave til Michael. Du kan blandt andet se det her
Et tip til dem som mangler tøj til de små kære. Min gode veninde Anne er blevet sælger for tøjmærket Norlie, og lige nu står der tre fyldte tøjstativer i deres stue med meget lækre sager. Kig forbi Anne i dag lørdag ml. 10-14 på Rodstensgade 7, 8300 Odder, hvor hun holder åbent hus. Hun tager også ud og viser kollektionen fra Norlie, hvis I er flere samlet. Hvis det har interesse, så skriv til mig for at få Annes mailadresse.

fredag den 24. august 2012

Fabechsfabrik sælger lidt mere ud på gråvejrs fredag aften. Kig forbi:)
Rigtig god fredag. Weekenden er lige om hjørnet, og jeg glæder mig...

onsdag den 22. august 2012

I eftermiddags har jeg fået styr på en masse skolepapir. Det er kommet i tynde mapper, og så kan jeg pakke dem i tasken efter hvilke jeg får brug for hver dag. Jeg er stadig ret glade for mine runde klistermærker; det bliver bare altid så fint med dem. Otto har fået en ny elefanthue. Den er simpelhen så fin, og det er min skønne søster som har strikket den til ham. Tusind tak, moster Fie:) 
Mit broderi skrider frem, og jeg nyder det virkelig. Har virkelig savnet det, siden jeg blev færdig med den sidste pude. Men der er jo heldigvis lang vej endnu.

tirsdag den 21. august 2012

Lørdag formiddag i billeder. Vi spiste frokost på MO&FRO og jeg købte nye solbriller fra det tyske mærke Mykita.

søndag den 19. august 2012


Michael har lavet et mix med musik, der passer perfekt til sådan en solskinssøndag. Jeg ligger selv med influenza, men håber, at I andre nyder dagen:)

lørdag den 18. august 2012

Vi har brugt formiddagen til at hygge. Jeg er begyndt på et nyt broderi, alt imens jeg drikker en masse kaffe og Otto øver sig i at gå uden ble. Han er faktisk ret sej til det, og vi kan slet ikke følge med; først lur, så sut og nu ble. Vi lytter lige nu til Anne Linnets plade GO' SØNDA' MORN', og det bedste er at det ikke er søndag endnu. Jeg linker til et sommermix senere i dag, som Michael lavede i går aftes, imens jeg var ude og drikke øl med gutterne fra arbejde.

fredag den 17. august 2012

I onsdags efter arbejde kørte vi en tur til Fyn for at sende Georg på fedekur hos mormor og morfar. Georg er altid rigtig glad for at være dernede, og det er dejligt, at han kan slippe for at skulle afsted i børnehave allerede. Han skulle helst ikke blive syg med det samme igen, for det har virkelig været en hård omgang. Han kunne stort set ikke holde noget som helst i sig i små 5 dage. Otto er blevet ret glad for sin kanin. Jeg lavede den til ham, da han besluttede sig for at stoppe med at bruge sin elskede sut. I øvrigt har han været vildt dygtig til det. Han har stort set ikke talt om den, siden han stoppede. Jeg er meget overrasket over, at det gik så nemt.

tirsdag den 14. august 2012

Jeg har fundet en dug i genbrugen med et grønlandsk motiver på. Jeg overvejer at sy en pude i noget af stoffet, men er i tvivl om hvordan bagsiden skal se ud. Regner med at sy et tittebånd langs kanten. Hvad tænker I?

mandag den 13. august 2012

Så ramte hverdagen os for alvor. Jeg havde første skoledag i dag, så vi var alle tidlig oppe hertil morgen. Billederne er fra i dag; mere er der ikke rigtig at sige om dem. Jeg håber, at alle I andre har haft en god mandag.