Årets æblemostprodution blev lavet i weekenden. Det blev til 14 kasser, og det smager himmelsk. Det var en stor opgave at få det lavet, men også rigtig hyggeligt. Jeg lavede det sammen med min bror, og ungerne hjalp lidt med. Følelsen af at lave et produkt helt fra bunden er skøn. Jeg kender det jo også fra alle mine kreaprojekter.
Wow, sikke et arbejde :)
SvarSletDet ser virkelig lækkert ud, den slags drømmer jeg om.
SvarSletHvor fedt - det ser bare lækker ud (:
SvarSlet- Kit
Hvilken fryd og glæde :)
SvarSletMmm, og intet smager så godt som hjemmelavet æblemost!
SvarSletDet ser vildt hyggeligt og lækkert ud!
SvarSletmmmmmm hvor lækkert!
SvarSletForresten - gik du egentlig til spejder dengang i gamle, gamle dage i Ringe? :-) Kh Maria
Imponerende høst og skønne billeder. Lidt nysgerrig...hvordan har I konserveret det?
SvarSletFantastisk projekt og super fine fotos!
SvarSletÅh, jeg vil så gerne lave min egen æblemost, vi har et kæmpe æbletræ i vores fælleshave med nogle æbler som ville give en frisk og syrlig æblemost. Men jeg har ikke nogen presser. Det lyder som en hyggelig dag, I havde jer.
SvarSletTakker:)
SvarSletRikke: Vi har skyllet flaskerne i kogende vand og vodka, og så har vi varmet saften op til 85 grader i ti minutter. Min bror lavede det også sidste år. Her kogte han saften, og den holder stadig, men i år læste vi os til, at 85 grader burde være nok, så vi håber. Vodkaen bruger vi for at undgå Atamon.