mandag den 24. marts 2014

For snart en måned siden var jeg i KBH for at bruge endnu en weekend hos Marapyttas syskole. De sidste to gange har jeg syet jakker, så denne gang ville jeg sy flere små projekter. Jeg har længe været forelsket i Lines computertaske, så det vidste jeg, at jeg vil kaste mig ud i. Det blev til den blå. Den er næsten færdig, men jeg mangler stadig de sidste kantbånd indvendig. Jeg har en plan om, at det snart skal gøres; helst inden Anne får gjort det ved hendes. Det er blevet til et mere, efter jeg er kommet hjem, som min arbejdscomputer bor i. Jeg har anbefalet det før, og gør det gerne igen. Hvis du mangler inspiration eller bare gerne vil have en weekend sammen med din symaskine, så gør det hos Line

6 kommentarer:

Unknown sagde ...

Karen, for faen! Det er alt for sjældent jeg kikker ind på din blog (det skal jeg lave om på). Du tager de dejligste billeder, her dufter af ren idyl og hygge :) God "fridag"! Kh Maja

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

De er simpelthen så smukke! Og sikke et stort arbejde.

Jeg var på fredagsfix i fredags (første gang i kælderen) – nøj det var skønt! Er stadig helt høj over det. Line er vanvittig dygtig til at lære fra sig, og har de smukkeste mønstre. Hvis ikke økonomien og afstanden bremsede mig, tog jeg afsted igen om lidt... ;)

Anonym sagde ...

Jeg er VILD med Lines computersleeve, og det ville helt sikkert også være mit valg, hvis jeg skulle på workshop. Heldige dig, det lyder skønt med sådan en syweekend, og jeg er vild med det mørke blomstermønster, du har valgt.

Anne sagde ...

Ha ha, det når du sikkert også! Men godt du lige minder mig om, at jeg burde gøre det...

et delerum sagde ...

De er blevet super fine Karen. Den lyse er rigtig forårs-agtig. Jeg tror desværre ikke helt, at mine evner rækker til sådan en weekend, men jeg nyder at få inspiration og se, hvad I, der har været afsted, får lavet.
/tina

Inger Marie sagde ...

Super-super fine!