søndag den 6. april 2014

Billeder fra den sidste uge. Ikke det store at skrive, jeg har travlt og glæder mig til ferie i næste uge.

onsdag den 26. marts 2014

Glimt fra de sidste dage. Huse, madder, hjemmesyet nederdel, nye sommersko og kuglebane.

mandag den 24. marts 2014

For snart en måned siden var jeg i KBH for at bruge endnu en weekend hos Marapyttas syskole. De sidste to gange har jeg syet jakker, så denne gang ville jeg sy flere små projekter. Jeg har længe været forelsket i Lines computertaske, så det vidste jeg, at jeg vil kaste mig ud i. Det blev til den blå. Den er næsten færdig, men jeg mangler stadig de sidste kantbånd indvendig. Jeg har en plan om, at det snart skal gøres; helst inden Anne får gjort det ved hendes. Det er blevet til et mere, efter jeg er kommet hjem, som min arbejdscomputer bor i. Jeg har anbefalet det før, og gør det gerne igen. Hvis du mangler inspiration eller bare gerne vil have en weekend sammen med din symaskine, så gør det hos Line

søndag den 23. marts 2014

 I torsdags var jeg inviteret til et arrangement hos Søsterne Grene, da de har en ny bolig og interiør serie. Den kan købes i butikkerne nu. Den er kendetegnet af grafiske mønstrer, træ, kobber og fine farver. Det var en hyggelig aften, hvor vi fik fortalt om Søstrene Grenes historie og koncept, tankerne bag designet af deres varer og sluttet af med en omgang tapas. Tak til søstrene og kirsten for en dejlig aften.

mandag den 17. marts 2014

Min søster og jeg havde sydag i går, og jeg fortsatte i dag. Det er blevet til to sweats til Georg, shorts til den samme herre og tre nederdele og et på bukser til mig. Jeg trænger dog til en ny farveskala og et andet print end striber. Det er ved at blive lidt for kedeligt. Jeg har en masse mere syting jeg skal vise jer fra min tur over til Line (Marapytta) for et par uger siden.

onsdag den 12. marts 2014

Ikke det store. Bare fine farver fra weekenden. Strømperne er købt hos Lady Marmelade til ingen penge, morgenmaden når den er bedst og sidst men ikke mindst en fødselsdagsgave til en veninde. Hun fik to af mine mønstre og 5 lækre tuscher til at farvelægge med, og det faldt i meget god jord.

torsdag den 27. februar 2014

 Så blev min cardigan færdig. Eller det gjorde den faktisk i vinterferien, og den er taget i brug. Jeg var ret spændt på om jeg ville få den brugt, men jeg er rigtig glad for den. Den er varm og blød.