onsdag den 25. august 2010

Da Georg kom hjem fra børnehave i dag, bad jeg ham tage sine gummistøvler af. Da jeg kom ind på hams værelse lidt efter lå de således. Georg og Otto var trætte hertil aften, så de sov begge kl 19.30, så nu tegner deres forældre og drikker kaffe, imens vores telefon stadig ringer angående menuen på torsdag i Saralyst Kirken og diverse arrangementer. Jeg kunne forstå på en venlig ældre dame, at den seddel de har husomdelt med vores telefonnummer på har datoer på arrangementer frem til jul.7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Karen, dine billeder er simpelthen SÅ fantastiske :) Det er en sand fryd dagligt at besøge dig her på bloggen!

Malene sagde ...

Forhåbentlig kan I grine lidt af telefon-miseren på et tidspunkt, men hvor må det dog være træls, mens det står på. Og så til jul?
Feeed telefon :)

Karen sagde ...

Mange tak Mejse; det er dejlig du gider læse med.

Jeg er helt sikker på vi en dag kan grine af det.

Sara sagde ...

Super fine billeder + super fin blog! :) - I like!!!
Knus Sara

ps: Elsker tasken fra forrige indlæg:)

Anne sagde ...

Det ser spændende ud med alle de fine små tegninger på prikkerne! Hvad skal de bruges til...?
Jeg tænkte på, om du måske ville fortælle, hvad man skal bruge til at brodere puder? Er der noget bestemt garn, stof, startkit eller noget i den dur? Sådan et lille "sådan kommer du i gang med at brodere-indlæg":)

Julia Hausfrau sagde ...

Super fed telefon!! Og fine små tegninger. Jeg undrer mig også over, hvad de mon skal bruges til?! Den kirke der, de kunne altså godt lige sende nogle nye blade ud til forsamlingen, så I ikke skal have daglige opkald frem til jul...

Frk. Sannemand sagde ...

Hej Karen, Giver bare Mejse så ret med dine skønne billeder, som er så hyggelige at følge med i. Og de småbilleder er jo bare fine. Apropos telefonmisser-historien må man vende det positivt rundt... øh lige nu svært at komme med forslag, men måske en solstrålehistorie pludselig dukkede op ud af det blå på den bekostning:) Ha' en dejlig dag. KH Ulla