mandag den 16. august 2010

Det har været store pakke dag i dag. Jeg elsker det:). Jeg har bestilt et billede af Anne Bundgaard, som jeg længe har ønsket mig. Jeg synes, at hun tegner skønt, og faldt for formatet. Det er malet på en parfumeæske. Jeg glæder mig til at få det indrammet og hængt op. Michael fik en pakke fra Hong Kong, og jeg faldt pladask for lukningen af kuverten. Da jeg kom hjem efter jeg havde hentet Georg, stod der en kæmpe buket foran min dør til mig. Jeg er ikke den store buket-pige, så jeg vidste, at det ikke var fra Michael. Det viste sig at være fra Saralyst Kirken, som valgte at benytte vores telefonnummer den anden dag, og vi fik flere opringninger på rundvisninger og menuen i kulturhuset. Jeg troede først, at det var straffen for ikke at være medlem af klubben.
Nu er det vist min tur til at sende pakker ud:), jeg var jo også vildt heldig at få en pakke i lørdags af denne supersøde blogger. Endnu engang mange tak til Ulla- jeg nyder plakaten flere gange om dagen.5 kommentarer:

linda; sagde ...

Virkelig fint og unikt billede. Og sikke en dejlig store pakkedag :)

Hunch, Camilla Tange Peylecke sagde ...

fantastisk billede... er da lige blevet en lille smule forelsket, smil.
Tak for alle dine kommentarene til min halskæde af keramik perler. jeg har købt perlerne her: www.beadhouse.eu -men den ligger i kbh. jeg ved ikke om i har en forhandler af keramikperler i Århus?? hvis ikke og skulle du have lyst til at lave en selv, hjælper jeg gerne med at købe materialer og sender dem til dig.
smil, camilla

Julia Hausfrau sagde ...

Fantastisk kimono-kvinde! Hun har virkelig en helt speciel streg, hende Anne Bundgaard. Var det mon dyrt?

Karen sagde ...

Ja, det var ikke helt billigt. Jeg måtte slippe 900 kr for hende.

lilla a sagde ...

Hvilke fantastike og personlige pakker!