mandag den 23. august 2010

Det skrider fremad mit lille projekt. I går aftes fik jeg syet og vendet en masse. Labyrintspillet er stadigt ligeså fascinerende som da jeg var barn og gik i klub, men jeg kan altså ikke komme forbi hul nr. 10. En rigtig tidsrøver.


8 kommentarer:

Mette sagde ...

Hej Karen,

Jeg fandt din blog i i dag, og sidder og bliver helt glad over at laese med - og saa faar jeg ogsaa lige et spark bagi, for naar du naar at kreere saa mange skoenne ting med to unger, saa kan jeg da ogsaa, med to unger paa 4 aar og 9 maaneder ;-) tak for inspiration og fornyet energi :-) Mette

Line sagde ...

Er det mon fiskeskæld??? Ser MEGET spændende ud!
Kh Line

Mette Volf sagde ...

Venter spændt på at se hvad det ender med...
Mette

Karen sagde ...

Hej Mette. Tusind tak for dine søde ord og jeg håber at du får lavet noget nyt:) Skøn blog du har; jeg glæder mig til at følge med.

Det skal blive til en mulepose efter sammen model som de andre jeg har lavet, men med fiskeskæl på. Jeg er godt nok lidt spændt på hvordan jeg får syet det sammen. Jeg ville ønske, at jeg kunne sy som dig, Line.

Frk. Sannemand sagde ...

Jeg er bare så vild med dine farvesammensætninger!.. Skøn idé med fiskeskæl. Skal være lige som de "trekantede"? De er så skønne. Og det spil er fantastisk. Husker det fra sommerferier som barn.. Husker også det kræver lidt tålmodighed :)

Fred sagde ...

Hej Karen... Har læst hele din blog og har nyt hvert et indlæg! Hvor ser det spændende ud - I like.
//Frederikke

Caterina Pinzarrone sagde ...

Hej Karen,
Jeg er her for første gang. Har lige læst og kigget og læst og kigget....spændene og fede billeder.
Lige der jeg så at du bor i Århus tænkte jeg mmhhh Århus en lille by-måske jeg ved hvem du er? Og jeg kunne faktisk huske dig fra min butik NORR-ikk', altså tror jeg nok. Du er flot og slank (efter 2 børn) så vidt jeg husker :)
Jeg er selv på barsel og har også en lille blog.
Nå men jeg kigger snart forbi igen og har sat dig på i min blog liste :)

Karen sagde ...

Hej Ulla
Mange tak. Synes også farverne er gode sammen:)

Hej Caterina
Jeg prøvede at lægge en kommentar inden hos dig, men det lykkes desværre ikke. Tak for din søde kommentar. Dit ansigt virker faktisk også ret bekendt. Jeg synes faktisk det er ret imponerende, at du kan huske mig fra din butik; der kommer jo mange hver dag. Og tak for komplimentet. Flot ved jeg ikke, men jeg har smidt alle kilo efter anden graviditet.