tirsdag den 10. august 2010

Jeg har ikke gjort så meget i tapet og kasser, men i dag fik jeg lyst til at sætte lidt papir i en af mine sykasser. Kassen købte jeg for en del år siden i en genbrugsbutik i Odense. Der fulgte sy-indhold med til den. Jeg elsker at overtage sådanne gamle syæsker/kasser fra svundne tider, da de altid indeholder skønne ting man ikke kan købe mere. I starten af sommeren satte Georg og jeg et par citronkerner i to urtepotter, og nu har de spiret. Vi vander dem dagligt og nyder at følge dem vokse. Postkortene købte jeg sammen med tusserne den anden dag til en krone stykket. Det er billeder af italienske motorcykelløb fra engang i 50'erne.

5 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Hvor ville det være skønt, hvis de citronkerner kunne blive til et lille-bitte træ. Måske hvis de kommer under en osteklokke, nu når kulden sniger sig ind på os igen?

Jeg er også vild med gamle syæsker, og de 2 store jeg har, er fyldt med alskens gamle sager. F.eks 2 runde broderirammer i træ, og en bunke korset-stivere. Loves it!

Forresten, vil du mon dele din broderede robot med mig? Den vil jeg bare vildt gerne prøve at lave :)

Maja_B_ sagde ...

Elsker også bare gamle sykasse, har arvet J`s bedstemors...
Gamle garntrisser og knapper på pap og broderede nålepuder...må hvis heller vise det frem en dag;)

Heidi sagde ...

det er noget fantastisk papir, vil du mon røbe hvor det er fra?

Karen sagde ...

Julia: Selvfølgelig må du få et mønster på robotten. Jeg har faktisk allerede tegnet det over, så jeg kan evt. smide det forbi dig, når jeg skal hente Georg.

Maja: Jeg vil glæde mig til at se din sykasser:)

Heidi: Selvfølgelig vil jeg røbe det. Jeg har købt det i den Kinesiske butik i Kbh. Der er tyve forskellige stykker papir og de er skønne alle sammen. Laver lige et indlæg med dem:)

lilla a sagde ...

Så fint!