lørdag den 14. august 2010

Prøv lige at se hvad der stod ude foran min dør i formiddags. En fin pakke fra Ulla. Den indeholder to superskønne plakater fra dette års sanseudstilling på Brandts i Odense. Jeg forelskede mig i plakaten på Ullas blog, og så har Ulla været så fantastisk at sende to over til mig. Den ene hænger nu på vores hoveddør og den anden gemmer jeg til vi en dag skal flytte og får mere plads. Så skal den rammes ind. Jeg har klippet et lille hul, så vi stadig kan kigge ud af dørspionen. Tusind tak. Det var virkelig kæmpe sødt af dig:). De sidste to billeder er af Otto, som sov formiddagslur i min armhule, og notesbøger jeg har købt. Jeg synes, farvekombinationerne var så fine, så jeg kunne ikke bare vælge én.

8 kommentarer:

Maja_B_ sagde ...

hvor er du heldig...;)
-for den er bare super fin...

Frk. Sannemand sagde ...

Super - og så hurtigt de nåede frem. Jeg synes faktisk det kan være lige så dejligt at give gaver, som at modtage dem selv. Skøn idé med plakaten på døren og kighullet :) Apropos gaver skal jeg snart i gang med at stille gaver klar til sønnes 12 års (for vildt hvor tiden blev af!) fødselsdag i morgen :) Rigtig god weekend til dig og din familie.

Darling L sagde ...

Den er så fin den plakat! Jeg har også en liggende, som bare venter på at blive rammet ind.
Kh Louise

Maria sagde ...

Hej Karen, er lige kommet hjem fra fødselsdag og fandt en lille pakke i postkassen :) Tusind tak, den er virkelig fin! Fedt du gad bruge tid på det.
Mange hilsner
Maria

Julia Hausfrau sagde ...

Fantastisk plakat! Hvor var det sødt af hende. Og søde, kære Otto og lækre notesbøger. Fortsat god weekend!

Anne sagde ...

Ja sikke en fed plakat og hvor ser ham Otto bare nuttet ud, som han ligger der og bobler.

Malene sagde ...

Hvor er du heldig. Den er vildt fin!

Karen sagde ...

Jeg er så glad for den, og synes det var konge, at Ulla sendte den til mig:)