tirsdag den 3. august 2010

Så blev min strikbluse færdig, eller det blev den faktisk allerede før vi tog til København. Min mor hjalp mig med at tage ind til halsen, da jeg ikke har strikket efter opskrift. Er meget tilfreds med resultatet og kan ikke vente med at få den på under min læderjakke til efteråret sammen med mine grønne gummistøvler fra Aigle. Så er jeg klar til en tur i skoven med Georg for at finde kastanjer eller til en kold gårdvagt på skolen.

11 kommentarer:

Clara sagde ...

Super lækker sweater, og så uden opskrift, -du må vist være det man kalder en ferm strikker!! ;-) Vi glæder os faktisk også til køligt efterår, sådan med stearinlys og lune tæpper, MEN først lidt sommerferie, så må efteråret gerne komme :-)
KH Clara

Marie-Louise sagde ...

Hvor er den altså bare lækker.
:-)

Mette sagde ...

Hvor er du vild! Sikke et arbejde. Du kan virkelig noget med detaljer og tålmodighed.

Karen sagde ...

Tusind tak. Den har også været længe undervejs. Begyndte før jeg blev gravid med Otto boy, men gad ikke strikke på den under graviditeten, da jeg jo ikke kunne passe den der. Men nu kan jeg være i den og er rigtig glad for den.

Frk. Sannemand sagde ...

Den er altså også bare lækker..

Maria sagde ...

Enig, den er SÅ lækker :)

GOWRY sagde ...

YUMS, en lækker trøje! Perfekt i pasform og størrelse :)

Helle - Prinsessebo sagde ...

Suuuper lækker sweater...hvor er du sej! Sikke en fin og hyggelig blog du har dig, og hvor er det sjovt...jeg er også lærer, og har et barn fra okt. 2007 og et fra dec. 2009. Mine er bare piger :o)

Helle - Prinsessebo sagde ...

.

Karen sagde ...

Tak:)

Line sagde ...

Wow. Ja jeg sidder her og roder i dine gamle indlæg. Og blev helt slået af banen. Manner hvor er den flot. Og så pænt strikket, på trods af alle de farveskift. Det er sådan noget der altid driller mig. Haber at det er blevet køligt nok til at tage den på nu. Den fortjener du da at nyde.