onsdag den 29. september 2010

Der er flyttet nye dyr ind i vores lejlighed. Georg og jeg legede med kastanjer i forgårs, og det kom der hr. Bjørn og et endnu ikke navngivet dyr ud af. I går var vi forbi Salling for at kigge på Schleich dyr til halv pris. Jeg gider faktisk ikke deres udsalg, men Schleich dyr til halv pris trak lidt for meget. Vi købte en plantespisende apatosaurus, som Otto allerede har opdaget, er den ret god til at kilde. Jeg fik også købt to fine kjolebluser fra Monki. De har trykknapper hele vejen ned af ryggen.



9 kommentarer:

Mette sagde ...

Skønne dyr! Bluserne er også rigtig, rigtig fine. Måske man skulle tage at smut forbi Salling idag... Var godt nok også afsted efter støvler til Carla i mandags, men pyha, kom hurtigt ud igen!

Frk. Sannemand sagde ...

Jeg har altså eller andet med Monki... Super fine skjortekjoler.

Julia Hausfrau sagde ...

Skønne kastanjedyr. Det er bare klistermærkerne I har brugt, ikke? Det giver et ret fedt udtryk. Og lækre kjoler. Kan godt lide detaljen med knapper langs hele ryggen. Monki laver mange fine ting, er bare lidt ked af deres materialer nogle gange. Ha en dejlig dag :)

Maria sagde ...

Åhh ja det er tid til kastanjedyr, det er så hyggeligt og jeres er blevet super fine. Schleich dyr kan man aldrig få for mange af. Ærgerligt jeg har SÅ langt til Salling ;) Kjolebluser er en favorit hos mig, disse ser skønne ud.
Tak for dine super hyggelige indlæg Karen, ligger her under dynen og prøver på ikke at dø langsomt af host, snot og SELVMELIDENHED ;)

Anne sagde ...

Fine, fine kastanjedyr. Kunne heller ikke nære mig for at samle kastanjer da jeg var ude at løbe igår. Dog ikke så praktisk at løbe med runde, glatte ting i hænderne!
Superfed kjolebluse, lyder godt med knapper i nakken :)

Fred sagde ...

Åh altså! Hvor er de bare fiiine de kastajnedyr...
Sjovt nok var jeg lige inde at prøve skjortebluserne igår, men de var desværre alt for store!
God torsdag!
//Frederikke

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Seje dyr! De andre sager er bestemt også fine, men det var især kastanjedyrene jeg faldt for:)

Karen sagde ...

Kastanjedyrene er rigtig hyggelige at lave, så I må igang:)

Hej Frederikke - Jeg købte den også i x-small:)

marie-louise sagde ...

Vilka fina pinnar!
Och Århus, där har jag varit mycket (fast nu var det länge sen). Vilken fin liten stad du bor i!