fredag den 10. september 2010

Vi har holdt fødselsdag for Michael hertil morgen. Det var tidligt, for Georg vågnede kl. 5.30, men superhyggeligt. Michael vågnede til Happy Birthday med Stevie Wonder, og menuen stod på æg og kaffe. Vi har købt fire flagranker, en til os hver, som vi hænger op i stuevinduet. Så tager vi et billede af fødselaren ved morgenbordet og klistrer det på flagranken. I går aftes blev ungerne passet, og vi spiste på L'estragon som serverer fantastisk mad med lækker vin.8 kommentarer:

Line sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud og super ide´ med billeder på flag. Øv at jeg først hører om den nu, den skal vi da helt sikkert indføre hjemme hos os.
Kh Line

Fru Usken sagde ...

Åååå d såg kjempekoselig ut!! Gleder meg til oktober, da fyller min lille skatt året, og så min neste i november:))
takk for gode ideer til en hyggelig feiring allerede på morningen!
Klem fra June:)

Maria sagde ...

Tillykke med ham, det ser utrolig hyggeligt ud.

Hunch, Camilla Tange Peylecke sagde ...

iiii hvor ser det super hyggeligt ud. go' dag og go' weekend.
smil,

Julia Hausfrau sagde ...

Tillykke med manden. Det ser godt nok hyggeligt ud. Så er der alligevel lidt godt ved, at morgenerne igen er mørke. God weekend!

Malene sagde ...

Tillykke med ham. Det ser drøn hyggeligt ud. Og så er jeg smadder misundelig på det fine ur I har hængende. Sådan ét ønsker jeg mig brændende :)

Mette sagde ...

Tillykke med ham! Hvor ser det hyggeligt og efterårsagtigt ud. Tidlige (fødselsdags-)morgener er bare noget helt særligt.
Håber I får en dejlig dag.

Ps. Vi har de samme æggebægere. Arvet fra mormor :)

Karen sagde ...

TAK - vi havde en rigtig dejlig dag, med masser af regn, men Michael siger, at han prøver at gøre det bedre til næste år.