onsdag den 27. oktober 2010

Jeg er overvældet over så mange, som er interesserede i at deltage i mit lille gavelotteri, og dermed gerne vil brodere min robotpakkekalender. Jeg har også modtaget et par henvendelser pr. mail de seneste dage, med folk der efterspørger mit mønster. Det er jo ikke mit mønster, da jeg har fundet selve robotten ved hjælp af Google, men jeg har nu lavet et mønster og skrevet en liste over materialer. Derudover har jeg taget en lille billedserie af selve monteringen af min kalender. Så hvis I er interesserede i et mønster, så send mig en mail (karenfabech(snabel a)gmail.com) og jeg får lavet nogen farvekopier. Der er jo stadig også mulighed for at vinde et lille sykit. Hvis der er stor efterspørgsel, så vil jeg gerne have mine udgifter dækket. God onsdag derude:)


6 kommentarer:

Mette sagde ...

Du er simpelthen så sød Karen.
Jeg har stadig et hængeparti mht stof, men har været lidt arbejdsramt...

Tænkte på, om man ikke kunne skanne siderne ind og sætte det i en pdf et eller andet, så du kunne maile det til folk og derved spare porto?
Jeg vil gerne få min mand til at gøre det for dig hvis du vil?
Knus og god dag fra Mette

morslille sagde ...

Fantastisk ide, jeg er interesseret
Skulle det blive muligt at maile det, er min adresse
6andersen@webspeed.dk
Hilsen Charlotte

Karen sagde ...

Hej Mette
Det havde jeg faktisk også tænkt på, men vil være lidt ked af at sende det elektronisk. For så er det så nemt at videresende til andre, og jeg kan egentlig godt lide, at have lidt føling med hvor det havner, og jeg ved godt det bare kan kopieres. Jeg synes, også det er lidt hyggeligt, at sende det i brev til folk - det er jo altid hyggeligt at få post. Minusset er så, at man skal betale lidt for det...., men jeg håber det går.

Mette sagde ...

Det forstår jeg godt Karen.
Jeg vil gerne bestille et sæt af dig, sender dig en mail, så kan du sende dit kontonr og hvor meget porto bliver:-)
Knus

Darling L sagde ...

Hej Karen,

Hvor er det fint du har lyst til at dele med os andre robothungrende-kvinder ;-)
Jeg betaler meget gerne for porto osv.
Har sendt dig en mail.
Kh Louise

Anonym sagde ...

Hmm kan se det efterhånden er længe siden dette indlæg er skrevet. Men hvis det stadig er muligt vil jeg også gerne bestille et sæt. Betaler selvfølgelig også gerne udgifter:))
Mvh Maria R.

maria_ranch@hotmail.com