søndag den 3. oktober 2010

Så er Georgs anorak færdig. Jeg sprang over, hvor gærdet var lavest, da den skulle være klar til i morgen tidlig, når Georg skal i børnehave. Derfor er der ingen lommer og ej heller quiltet for. Jeg har brugt pladevat til at lægge imellem, og den virker dejlig varm. (Cecilie, jeg har været i gamg med saksen - jeg dur ikke som frisør ;) - burde have lyttet til dig)


13 kommentarer:

Hunch, Camilla Tange Peylecke sagde ...

uuuhh hvor er den lækker!

Karen sagde ...

Tak, søde Camilla:)

Heidi sagde ...

nøj hvor er den fin :)

Mettes Mad m.m. sagde ...

Hvor er den bare fin. Hvilken mønsterbog er det du anvender? Går og overvejer om jeg bare skal kaste mig ud i det! Hvad er den mindste størrelse?
Godmorgen fra Mette

Jeannet sagde ...

Den er da for lækker.
Fint samspil mellem stofferne.

Mette sagde ...

Hvor er du altså bare sej (og helt utrolig hurtig!). Rigtig lækre farver. Nu MÅ jeg altså også igang! Må jeg spørge hvor du køber uldrib?

Asli sagde ...

Lommer eller ej så er den rigtig fint. Det ser flot ud med det røde foer.

Karen sagde ...

Jeg takker:)
Jeg har brugt Hanne Meedons mønster fra hendes bog Børnetøj 1-3 år og Børnetøj 4-7 år. Jeg har så ændret lidt på den, men kan virkelig varmt anbefale hendes to bøger - de er geniale:)

Uldribben er købt i en lille stofbiks på Silkeborgvej; jeg kan ikke huske hvad den hedder, men den er i den grad et besøg værd. Uldribben på min egen anorak er købt hos City Stof på Park Allé.

Fred sagde ...

Hej Karen så fiin en jakke!
Du har vundet give awayen på min blog! Kig lige ind og send en mail...
Hilsen Frederikke.

Anne sagde ...

Hvor er den flot, smuk i al sin enkelthed. Har også været igang med Meedom-bøgerne til min niece, men har haft et problem med størrelserne. Men her passer de godt nok?

Cecilie Astrid sagde ...

Hihi, det er da ellers et fint pandehår han har fået sig der:O) Du må jo sige til hvis jeg skal rette lidt på det. Super fin jakke i øvrigt!

Cecilie Astrid sagde ...

Hihi, det er da ellers et fint pandehår han har fået sig der:O) Du må jo sige til hvis jeg skal rette lidt på det. Super fin jakke i øvrigt!

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Flot, flot, flot anorak! Hår vokser jo heldigvis ud igen;)))

KH
Lis