torsdag den 11. november 2010

Pakkekalendergave #3 er færdig. Det er en bold til Otto. Jeg fandt en rigtig fin forholdvis ny blog den anden dag, og hun havde syet nogle skønne overalls fra EG. En kombination af to modeller. Nu har jeg tyvstjålet ideen og lavet to par til Otto. Har syet et par overalls før fra EG, men denne kombination virker rigtig god. Tusind tak for inspirationen, Cecilie. De skal også være kalendergaver til Otto. Næste projekt er at færdiggøre en robotpude til Otto, som jeg påbegyndte sidste efterår. Har allerede broderet en til Georg, og den er så fin i hans hovedgærde i sengen. Derudover går min tid med at tænke undervisningsforløb til bl a. billedkunst. Jeg skal tilbage på arbejde på mandag og er ret spændt. Hvor blev de 14 måneder lige af. Jeg synes, jeg havde så god tid, og nu er det bare slut. Det er sgu lidt vedmodigt, at barslen meget snart er slut.
9 kommentarer:

Julie sagde ...

Suk hvor er de fine de bukser! Må altså selv meget snart i sving med dem jeg har klippet til...

Camille sagde ...

sikken produktivitet!

Og pøj pøj med på mandag. :)

Kirkesjov sagde ...

Uhh - fede bukser og jeg er vild med bolden. Jeg har ikke set dem lavet sådan før? Kan man købe trekanterne så de passer eller hvordan? Jeg er ny ud i patchwork, og har kun lavet de helt almindelige bolde med femkanter. Melder mig som læser og vil glæde mig til at følge med her :-)

Mvh. Mette

Unknown sagde ...

Jeg er altså ret betaget af dine billeder. De har en meget høj lækkerheds faktor :-)
kan godt forstå du er lidt nervøs for at begynde igen. Det er et helt nyt liv.

Christina sagde ...

Det var da en go' udgave af bolden..
Fin pude! Måske man snart skulle i broderi-"mode".

Maiken sagde ...

Kombinationen af de to EG mønstre har jeg set før - og de blir' nemlig rigtig fine. Mit absolut første kreaprojekt var netop EG smækbukser. Men har Ingrid nogensinde haft dem på? Næh, for de blev alt alt for lange og jeg fik aldrig justeret dem.

Og tak for link til bloggen. Den vil jeg glæde mig til at følge. :o)

Det bliver da den absolut skønneste robotpude. I øvrigt fik jeg vist aldrig fulgt op på dit tilbud om robot julekalender mønstret. Er det stadig muligt for mig at få det? Det er nemlig så fint. :o)

Karen sagde ...

Julie - Du må i gang:)

Camille - Jo tak. Det bliver spændende:)

Kirkesjov - Velkommen til:) Angående bolden, så har Jeg lavet nogle trekanter, vis side er lige så lang som femkanternes sider.

Miri - Tusind tak. Jegelsker at tage billeder, så det er skønt, når nogle synes de er gode:)

Christina - Du må i gang med nålen.

Maiken - Jeg har syet smækbukser før fra EG, som vi har været glade for, så jeg håber at disse også bliver brugt. Send mig en mail, så finder vi ud af noget med mønstret:)

Maiken sagde ...

Hej Karen

Det lyder bare super godt! Jeg får lige sendt dig en mail. :o)

Tak, Maiken

sine sagde ...

Eeelsker simpelthen dine robotter og går lidt som katten om den varme grød. Har nu endelig fået fat i noget brodérhør (nøøøj det er dyrt) og noget garn. Når ikke julekalenderen, men overvejer at lave den i forstørret udgave en dag. En pude er en super idé...