søndag den 28. november 2010

Vi får altid Michaels hjemmelavede æbleskiver første søndag i advent, og det gjorde vi så også i dag. Vi skulle have haft besøg, men Otto er blevet vaccineret, og det har medført en gang feber, så jeg har tilbragt det meste af dagen i sofaen med mit nye strikketøj. En vest til Otto. Michael og Georg har bygget snemand i haven og nydt sneen. Den som jeg allerede er ved at være godt træt af.6 kommentarer:

Mette sagde ...

Umm, hjemmelavede æbleskiver smager så meget bedre end pose-udgaven. Jeg tror at jeg må ønske mig en æbleskivepande :)
Vesten ser lovende ud. Du er altså helt utrolig flittig.

Linn sagde ...

UUHHH Vest på rundbind - DET er noget jeg leder efter opskrift på.
Dog må den være lidt lettere end det mønsterhalløj du har gang i - for det er way over min liga stadigvæk (er ves-jomfru må jeg indrømme)
Men vil så gerne strikke en. Har du nogle tips? :)

Mets sagde ...

Dejlige billeder - og godt at se et andet hjem med børn OG pladespiller... Det ligner en 1210'er som vores. Glædelig 1. søndag i advent!

sine sagde ...

Lækker lækker vest. Mette har ret, du er helt utrolig flittig :) Er det den klassiske "undertrøjemodel" bare i forskudt rib? Det er da genialt at strikke den på rundpind. Kh sine

Karen sagde ...

Jeps, det er en 1210'er. Faktisk to af slagsen, og Otto er meget interesseret i dem:)

Angående vesten, så har jeg ikke en opskrift på den. Jeg strikker den på rundpind, for at slipper for at sy den sammen i siden. Når jeg kommer op til ærmegabet, så strikker jeg front og bagside hver for sig, og slutter af med at strikke den sammen ved skulderen.

wina sagde ...

His blue eyes are so deep and chaming....