torsdag den 9. december 2010

Jeg har haft omsorgsdage siden i tirsdags og planen var, at Otto skulle indkøres i sin vuggestue, men han er blevet ramt af snot, feber og opkast og er derfor hjemme hos mig. Alle mine planer om at få syet en masse er derfor lagt på hylden, og vi hygger i sofaen i stedet for. Jeg har dog fået syet en taske til den nye bærbare med megen inspiration fra Marapytta. Jeg havde egentlig tænkt mig, at den skulle været syet af trekanter, men jeg havde målt forkert, så den blev for lille. Derfor blev det til et Liberty omslag. Indvendig har jeg brugt en gammel uldtrøje, som jeg desværre måtte sande var for lille. Derudover er Ottos vest også blevet helt færdig, og jeg er begyndt på en ny til Georg. Ottos yndlingsbeskæftigelse er at tømme vores kasse med ledninger, hvis han kan få lov. Og det kan man godt når man er pyldret. Det sidste billede er fra den anden aften, hvor Otto intet gad, og jeg skulle til skolebestyrelsesmøde.


12 kommentarer:

Maria sagde ...

Øv! Rigtig go' bedring med ham. Den er virkelig lækker Ottos vest, du er SÅ sej til at strikke ;) Tasken ser også rigtig fin ud.

Malene sagde ...

Dejligt billede af far og søn :)

Christina sagde ...

Lækker taske.. En rigtig computer skal også have en rigtig taske!
Jeg tror vesten er magen til en jeg har strikket! Men nu er den fuldstændig færdig efter at have været i vaskemaskinen ved 30 grader.. Så pas på:-)

God bedring hos jer

Karen sagde ...

Jeg så godt din fine vest. Det er super træls at vaske uld forkert. Jeg gjorde det i starten af ugen, men alt drengenes uld/silke undertøj. Der var for en mindre formue, men det kan heldigvis godt bruges stadig, bare lidt småt. Havde dog lige arvet den fineste bluse af min søster fra Vadumsrum, og den blev alt for lille...

Unknown sagde ...

Du er SÅ dygtig, Karen! Snotten har osse ramt os herhjemme - jeg synes jeg bruger hele dagen på at tørre elleve-taller væk..! :)

Unknown sagde ...

Den computer taske er lækker !
er vild med de røde knapper.
Hos mig var det et køkkenskab med plast der var hittet , når man var lille og en anelse umulig :-)
God bedring !

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg fatter slet ikke at du når alt det du gør, du er så skide sej! Lækker, lækker vest til Otto, og skønt billede af ham og faren. God bedring med ham!

ea-o sagde ...

Den er så flot!!

linda; sagde ...

Åhhhj, hvor er du dygtig. Sådan én ønsker jeg mig brændende.

Caterina Pinzarrone sagde ...

Flot computertaske, du er altså ret god til at sy og Julia har ret, hvordan får du tid til alt det?

Det er sjovt at de små drenge bare synes at mob.telefonen, ledninger, fjernbetjeningen og babyalarmer er noget af det sjoveste-det samme sker for os :)

p.s. hvis du kan finde ud af det så vil jeg blive meget lykkelig hvis du ku skrive mit navn i dine links i stedet for bare "blog" (jeg ved godt at det er fordi at jeg har en blog som hverken er blogspot eller wordpress)

Katharina sagde ...

Super fed computertaske - jeg har faktisk også set på at lave sådan en til min. Og så har vi vist nøjagtig som jer sådan en ledning-rode-kasse... Heldigvis har wilfred på uforklarlig vis forstået at han ikke skal rode i den.

Stine sagde ...

Sikke en sød vest, du har strikket - må man spørge, hvor opskriften er fra? Har ledt og ledt efter en fin vest at strikke til mine drenge, men synes ikke, jeg har fundet en med rigtig potentiale.. :)
Kh Stine