søndag den 23. januar 2011
Anne Linnets plade Go' Sønda' Morn' har ligget på pladespilleren hertil morgen, og Georg og jeg har bagt pandekager til Farmand og Otto. Nu står resten af dagen på gymnastik, oprydning, rengøring og forberedelse til næste uge. Nogle gange savner jeg mine mandag formiddage, da jeg havde barsel. Der var ro i lejligheden og tid til at slappe af og lave nogle syslerier. Det sidste billede er fra i går aftes, hvor Otto endelig var ved at være ovenpå igen. Georg spillede Lille Storm med Farmand, og da de var færdige, ville Otto også prøve. Han havde luret konceptet med, at brikkerne skulle over på pladerne - det er skægt som han kopierer alt hvad vi andre laver - og især hans storebror.

8 kommentarer:

linda; sagde ...

go'morgen - det ser topskønt ud det morgenbord. er det gymnastik på stuegulvet eller den mere organiserede slags?

Unknown sagde ...

Godt han er ved at være frisk!

Anne sagde ...

Liger vores morgenbord i morges. Pandekager og Latte :-)

Cecilie - Makwerk sagde ...

Hej Karen, jeg tildelt dig en fornem pris:-) Se mere her: http://makwerk.blogspot.com/

Mette sagde ...

Umm, sikke en lækker søndag morgen :)

Herhjemme er Lille Storm også et stort hit. Jeg synes at det er så hyggeligt at man så småt kan spille små spil sammen (hvis bare jeg havde en chance for selv at vinde, bare engang imellem ;)

Anonym sagde ...

Det ser hyggeligt ud!!!

Dejligt at høre, at I er ved at være ovenpå igen ;)

Caterina Pinzarrone sagde ...

Hej Karen,
jeg har tagget dig i en blogleg.....ved godt at det er lidt "kædebrev" agtigt men også lidt hyggeligt :) Håber at du har lyst til at være med.

Kom du nogensinde og hentede dine Vintage sko i bloomers?

by dobel sagde ...

åh ,hvor hyggeligt, har med det samme købt go' søndag mor'n på itunes, så vi kan høre den næste søndag. Det sjove er at min mand sang kor på den, da han var en lille dreng, så vores lille pige skal nu tvangsindlægges til at høre fars musiske fortid... :) desværre er pladespilleren i stykker, så vi havde helt glemt alt om sigurd osv... tak for at genopfriske det :)