onsdag den 5. januar 2011

Jeg har haft fri i dag og samtidig været rask - en skøn kombination. Dagen startede med, at jeg modtog en pakke med et nyt sort tørklæde fra Aymara. Det er så lækkert og var pakket ind i fint silkepapir. Da jeg så papiret, vidste jeg hvilken farve lågerne til vores lille kontorhjørne skulle være, og så var det jo bare at hente maling og låger og komme i gang. Tørretid er jeg ret dårlig til at overholde, så lågerne er blevet færdige. Nogle gange er der ikke langt fra idé til handling, hvilket til tider provokerer min kæreste, der synes, at de kedelige huslige opgaver bør tages, før man f.eks. giver sig til at male låger i en stue, der sejler. Jeg fik også købt nye meget lysegule gummistøvler på udsalg til Georg. Prøv lige at se hvor meget han er vokset. De solgule fik han for to år siden. Nu kan Otto snart passe dem - tiden går alt for hurtigt...5 kommentarer:

Unknown sagde ...

STORE dreng!!! Og den der med tørretiden, den kan jeg vist kun tilslutte mig :) Rigtig fin farve!

Karen sagde ...

Tak Mejse. De ville have at man skulle vente 16 timer mellem hver gang - helt ærlig. Så var jeg jo først blevet færdig på fredag.

mette sagde ...

Tørretid er totalt opreklameret! Her handles også - lidt for hutigt - synes nogen. Men flot ser det ud : )
-Mette

Line sagde ...

Jeg har faktisk hørt at det er godt at male anden gang før det er helt tørt, for så flyder malingen pænere sammen. Det er ikke lyv og en undskyldning for at blive hurtigere færdig. selvom jeg godt kender det der med kæresten :-) Det er sindsygt med de børnetæer, Ester gik fra en størrelse 21 i maj til 24 i august. Gæt hvor mange penge vi fyrede af på børnesko i sommers!

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR