mandag den 24. januar 2011
Jeg synes, at det er hårdt at komme op om morgenen for tiden. Vi står op kl. 5.45 og det er tidligt. I dag hyggede vi i køkkenet. Georg havde fået det forkerte ben ud af sengen, så han ville kun spise sin morgenmad i køkkenet ved den høje skammel. Imens smurte jeg så madpakker og drak min obligatoriske kaffe, og Otto legede ved deres komfur. Det var faktisk ret hyggeligt, men stadig meget tidligt. På det sidste billede er ungernes nye postkasse i gangen. Georg elsker den - han laver små kort til os andre og poster i den:)

6 kommentarer:

Linn sagde ...

Uh ja det er tidligt!

Heidi sagde ...

Ja det ER tideligt, vi sover lidt længere, vi står op 5.50 :) Det er så underligt at se de billeder. vi har nøjagtig samme komfur og legetøj. samme brødrister knive og spegepølse :) vi har ingen postkasse og heller ikke en Otto, men det der, kunne så meget være vores morgen :) Håber I har haft en dejlig dag

Therese sagde ...

Dejligt at vi går mod den lyse tid, så er det ikke helt så slemt at stå op før en hvis herre får sko på ;o) Jeg har givet dig en award - se mere på min blog, hvis du har lyst ;o)

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Ambeien,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR

Unknown sagde ...

Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.