søndag den 16. januar 2011


Min søster skal i praktik i morgen. Hun er i gang med at læse til lærer - vi kommer fra en lærerfamilie og er ikke særlig opfindsomme, når det kommer til at finde erhverv, men det er skønt at have nogle at drøfte sit arbejdsliv med. Men jeg havde lovet at hun kunne låne denne bog. Jeg fandt den for et par år siden i en genbrug nord for Limfjorden. Der er 575 forskellige mønstre, og hvis man havde tid er der de første mange strikke og broderingsprojekter. Det kunne blive til fine uldbluser til drengene og mig selv, strømper og luffer. Fine grafiske puder. Det harmonerer desværre ikke med en pyldret Otto på ryggen og forberedelse af næste uges undervisning. God søndag.

7 kommentarer:

ea-o sagde ...

Lækker bog med lækre mønstre.

Anonym sagde ...

Uha for en bunke inspiration, den bog lægger op til! Gad vide om den er til at opdrive (sikkert ikke, men man har jo lov at drømme).

Cecilie - Makwerk sagde ...

Nøj, hvor er det en fin bog.... Sikke et godt genbrugs kup!

M A R I E sagde ...

De fineste mønstre! Ville ønske jeg kunne strikke og brodere! :)

RATZER sagde ...

må jeg os låne den ;) nøj! hvor er den fantastisk, samler faktisk på de strikkede handsker, hvorend jeg støder på dem, og bruger dem i stor stil - de virker...uld :)

Kristine sagde ...

Wauw!
Det ser godt nok lækkert ud.
Broderi bliver aldrig min niche. Men hvis nogen ville sælge dem, så var jeg helt klart på ;)

Tusinde tak for kigget på din blog.
Jeg har fundet den af kringlede veje.
Kh
Kristine

Anonym sagde ...

Ja sikke en lækker bog og snart også en pude. Hvordan opdriver man den bog? Jeg har forsøgt at google, men den eneste side,som kommer frem er en på et meget mærkeligt sprog!