fredag den 1. april 2011


Jeg har ligget i sengen de sidste to dage med feber og hovedpine. Men i dag er jeg i bedring, hvilket jeg benyttede mig af og kiggede min kasse igennem med gamle, ikke færdiggjorte, projekter. Det drejer sig b.la. om en broderet pude, skaftet til en strømpe og starten på en vest til Otto - mon jeg nogensinde bliver færdig med det? I dag er jeg så begyndt på et nyt projekt; endnu en pude og så har jeg fået syet lapper på Georgs uldgamacher. Jeg har heller ikke fået vist jer det nye sengetøj, som jeg har fået syet til begge drenge. Min søster og jeg var i Ikea i sidste weekend, og jeg købte et sæt grønstribet sengetøj med hjem. Det lå i en rodekasse til 59 kr., og er nu blevet omdannet til to sæt juniorsengetøj.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Elsker de foreskelligfarvede firkanter og synes det ser cool ud, hvis du lavede nogle af felterne ensfarvet (ligesom de hvide nu). Så ligner det næsten pixel-art!
I like ;o)

Anonym sagde ...

Ih jeg får sådan lyst til at brodere når jeg ser dine fine projekter :-) smukt smukt.

Emma

Kong Aa og Mostermolly sagde ...

De er så skønne dine broderede puder - og sikken tålmodighed du må have :O)
Godt at du er på højkant igen!
K.h. Camilla.

Anaïck Moriceau sagde ...

i just really like your blog, your so productiv and crafty !

linda; sagde ...

sikke mange spændende projekter. kribler det ikke i fingrene for at komme i gang? :) det hele ser nemlig så fint ud. håber, du snart er helt ovenpå igen.

Anne sagde ...

Det er virkelig nogle fine projekter, du har gang i:) God bedring!

PatchworkPassionista sagde ...

TOP sejt, det ternede broderi! TAK for den idé. Og god bedring med dig. RESPEKT for alt det, du får fra hånden på trods.
God søndag aften.
Kærligst,
Tine

Karen sagde ...

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer:)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR

Unknown sagde ...

obat wasir.....obat wasir alami .....obat wasir herbal ..... obat wasir tradisional ..... obat wasir ampuh ..... obat wasir manjur...... obat wasir di apotik ...... obat wasir untuk ibu hamil ...... obat wasir untuk ibu menyusui ...... obat wasir berdarah ..... obat wasir tanpa operasi ..... obat wasir stadium 4...... obat ambeien ..... obat ambeien alami ..... obat ambeien herbal ..... obat sipilis ..... obat raja singa ...... obat kencing bernanah ..... obat kencing nanah di apotik...... obat kencing nanah ampuh ..... obat sipilis manjur ..... obat sipilis tradisional .....obat raja singa atau sipilis ..... obat sipilis pria ......obat sipilis wanita...... obat kencing nanah ampuh ..... obat kencing nanah manjur ..... obat kencing nanah tradisional .....cara mengobati sipilis ......Obat Gonore.....