onsdag den 8. juni 2011

 Jeg har været afsted de to sidste aftener. I går blev det ret sent før jeg landede her hjemme; faktisk var kl. 24, men det var selvfølgelig, fordi det havde været en skøn aften i selskab med nogle virkelig rare mødre. Her til aften har det været arbejdsrelateret, og da jeg skulle hjem stod det ned i stænger. Det var ret vådt, men faktisk også ret skønt, da jeg først havde indset, at jeg ikke kom udenom at blive gennemblødt. Der er noget fantastisk ved sommerregn. I eftermiddags præsenterede jeg G for madder al la dem jeg selv elskede som barn. Vi var forbi grønttorvet efter danske jordbær og syntes derfor, at jordbærmadder skulle introduceres - hvilket blev en stor succes. Det er ikke sidste gang vi skal have jordbærmadder til eftermiddagsmad herhjemme.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Vi nyder osse sommerregnen, med vinduerne åbne så vi rigtig kan nyde alt plaskeriet og den skønne duft af varm, våd sommer :) En glædelig regnvejrsaften til dig og dine!

Unknown sagde ...

Når man overgiver sig til regnen er den vidunderlig :-)

Christina sagde ...

mm ja duften af sommeregn. Og jordbærmadder er også et hit fra min barndom - måske skulle vi i pinsen ha' den første i år (af mange)..

Malene sagde ...

Jeg elsker duften bagefter regnen. Så rent og frisk.

Københavnske restauranter sagde ...

Sommerregn kan være fantastisk på en varm sommerdag, og man sommerduftene bliver fremhævet på en helt anden måde, når regnen har været forbi :)


Hilsen

Malthe
http://københavnskerestauranter.dk/