fredag den 8. juli 2011

Her er der billeder fra de sidste par dage på Fyn. Vi har nydt det gode vejr og brugt en masse tid i haven. I går aftes spiste vi aftensmad ved vandet, og jeg blev dyppet for første gang i år- det var skønt:) Jeg har også fået strikket lidt. Jeg er ved at strikke en cardigan færdig, som jeg startede på i efteråret. Den er strikket i det samme mønster som drengenes bluser fra min mor. Derudover er jeg ved at være færdig med en strømpe til Georg.

I dag er det ret trist vejr, så Georg og jeg har hentet æg i øsende regnvejr hos Jørgen Kartoffel. Planen er nu, at vi skal bage pandekager til resten af familien kommer hjem - vi er nemlig alene hjemme.

7 kommentarer:

Anne sagde ...

Jørgen Kartoffel? Han burde da hedde Jørgen Æg:) God pandekage-bagning! Her øsregner det også.

Karen sagde ...

Han sælger også kartofler, og hvis man er uheldig, så har han intet tøj på, når man kommer. Mine forældre køber dog kartofler hos Bornholmeren:)

Unknown sagde ...

Også her... det regner og regner og regner, men det er for en gang skyld ok, for vi skal ingen steder med skoldkopper. Det ser ud til I har haft nogle dejlige dage, glæder mig til ferie, sommer og sol :)

Anne sagde ...

Åh, jeg elsker lokale navne (og historier). Ham manden mine bedsteforældre købte deres parabol af blev kun kaldt for Kim Satellit.

Anne Lotte sagde ...

Det ser super hyggeligt ud. Og pandekager på en regnvejrsdag.. Hvorfor tænkte jeg ikke selv på det.
Vi har dog lavet marengs i dag. Mums. Med chokolade.

Har lagt et billede op af robotten. Det er bare robotten, ikke noget fancy, men kig forbi, hvis du får lyst.
Hilsen Anne Lotte

Camilla sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Fortsat go' ferie :)

Kaptajn Willy/Cirkus Bang sagde ...

Elsker billed nr 1 det ser bare så hyggeligt ud...


Tjek min blog, jeg er ny.
Og nu med Give Away