torsdag den 22. september 2011

Dagen i dag er startet udemærket:) Solskin, lækker morgenmad med kaffe, hjemmebagt grydebrød (det bedste brød, ever!), Fies Kæreste Mortens French Toast og meget fine gaver. For et stykke tid siden mistede jeg min elskede ring fra Mikala Mortensen. Jeg havde købt den til en julebasar på Lynfabrikken for en del år siden, men ringen bliver ikke længere produceret. Michael har så kontaktet hende, og hun havde lige en eneste tilbage i ibenholt, desværre et nummer for lille, men jeg kan lige præcis få den på - og den bliver på! Jeg er så glad for den. Fra mine forældre og søster Fie og kæreste har jeg fået tasken på billedet. I morges var den ikke kommet med posten endnu, men den er lige kommet ind af døren og er lige i øjet. Har længe manglet en mindre taske. Derudover har jeg fået billetter til stykket Besættelse på Svalegangen til december; jeg elsker at komme i teateret, men vi gør det desværre alt for lidt. Tusind tak for en dejlig morgen:)

9 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Tillykke med fødselsdagen, og tak for solskin.Jeg kan ikke rigtigt se ringen på billedet, vil du ikke vise den frem på et tidspunkt? Virkelig fint af din kæreste at finde den til dig.

Maria sagde ...

Tillykke med dagen og alle de dejlige gaver!

Maria sagde ...

Tillykke med dagen!

Unknown sagde ...

Jamen tillykke !
Det var derfor solen skinnede :-)

Hunch, Camilla Tange Peylecke sagde ...

uuuh skønne gaver, smil og tillykke med dagen.

Unknown sagde ...

Hip hip hurraaaa! Tillykke med dagen ;)

Christina sagde ...

tillykke. Her har solen skinnet (næsten hele dagen)

Mette sagde ...

Tillykke med fødselsdagen! Det lyder som en dejlig morgen.
Lige ved første øjekast, troede jeg at tegningen forestillede sådan en "læge-maske" og nåede at undre mg over, hvad det mon gik ud på, inden at det gik op for mig at det var en taske ;)

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Stort tillykke med dagen Karen! Det lyder som en skøn morgen.

KH Tine