søndag den 4. september 2011

Otto siger godnat; eller billedet er faktisk et par dage gammelt, men jeg er træt og skal tidlig i seng i dag. Garnet og den orange madkasse er fra et loppemarket jeg var forbi i går. Et lokalcenter solgte alle deres sy- og garnsager fra et nedlagt terapiværksted. Der var så mange fine ting til meget billige penge. Jeg fik også en bunke store ruller med kantbånd og sytråd. Rodet på vores reol er tegn på at vi har travlt for tiden. Michael skal spille plader det meste af natten og i morgen skal jeg holde forældremøde; det bliver spændende, men jeg glæder mig til det er overstået.

7 kommentarer:

Sophie sagde ...

Fine billeder og dejlige loppefund. Håber du får en god uge:)

Malene sagde ...

Jeg har lidt tid endnu, inden mit forældremøde. Man har det altid fantastisk, lige når det er overstået :) Held og lykke med dit.

Julia Hausfrau sagde ...

Smart opbevaring af bilerne! Og sødt billede af dig og Otto. Det er da i øvrigt lidt pudsigt at min kæreste lige havnede på hans stue, hva? :)

Anonym sagde ...

Ej, det loppemarked gad jeg godt have været til- sikke noget fint garn!

Karen sagde ...

Sophie: Tak og i lige måde:)

Malene: Jeg glæder mig også vildt til det er overstået. Pøj pøj med dit.

Julia: Jeps, det er ret spøjst, men vi glæder os til at lære ham at kende. Jeg synes faktisk også den fungere ret godt. For nogle år siden havde jeg mine smykker i en magen til.

Ohhhappy: Det var et rigtig godt loppemarket:)

mette sagde ...

Pyha - altid godt at være på den anden side af et forældremøde. Vores reol ser næsten altid saådan ud - med mange lag og bøger og papirer i alle retninger :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Madkassen er rigtigt rigtigt go.. Vi har en magen til og vi bruger den tit når vi skal på tur.. Vores er dog ik flot orange men hvid.. :)