tirsdag den 1. november 2011

 
Jeg har jo et rigtig fint ur, som jeg er vildt glad for, men hvis jeg skulle komme til at købe et nyt, så skulle det helt sikkert være et Uniform Wares, som jeg længe har sukket efter. De har et helt rent klassisk udtryk, men pga. farverne bliver de ikke kedelige. Tag et kig forbi deres hjemmeside.

6 kommentarer:

Christina sagde ...

flotte ure. Jeg sad faktisk og skrev juleønskeseddel til mig selv i går, og der kom swatch new gent på. De har også flotte farver og en go' pris..
Men de her har lidt mere klassisk stil over sig. Hvilken farve pønser du mon på?

mette / ungt blod sagde ...

Købte det sorte i januar og har været vældig lykkelig for det lige siden! Før det gik jeg aldrig med ur

Nanna Uhrbrand sagde ...

De er fine, og hvis jeg gik med ud, var det helt sikkert derfra.

synes i øvrigt det er en sød detalje at viserne (næsten) danner et omvendt peacetegn

ps. skal jeg tage det personligt at blogger vil have mig til at skrive kodeordet: Dement - før den vil udgive mit indlæg?

Karen sagde ...

Hej Christina, mange af farverne kan man ikke få længere, men jeg synes både det nederste og det blå er rigtig fine. Hvad med dig?

Hej Mette, Er det rart nok at det er i plastik remmen?

Hej Ja-hatten. Jeg har gået med ur de sidste 2,5 år, og jeg er faktisk blevet vildt glad for det, så det kan kun anbefales. Ret sjovt med dement..

Christina sagde ...

Ja det petroleums er lækkert. Det røde har også et lækkert orange skær over sig. Men måske er det mere sikkert for mig at gå efter den grå!

Britta Tronborg Beck sagde ...

Pyyyyyyyyyy ha! Ja det ur er bare så fint og stilrent. Har også set på det, men gik fra det igen, da jeg ikke ville kunne bestemme farven hvis det var. Tror jeg ville vælge lys bagrund, læder rem og rør viser.....!Men men men :-))))