lørdag den 28. januar 2012

Der er ikke sket det store her på bloggen denne uge, men jeg har haft drøntravlt med aftenmøder, undervisning, skolefest og eftermiddagsmad til børnehaven. Vi havde glemt alt om maden til børnehaven, så det så vi først mandag morgen. I dag har vi derfor hygget som familie med besøg på Naturhistorisk Museum, som var rigtig hyggeligt. Lige nu ligger jeg under et varmt tæppe på sofaen og strikker på min nye bluse fra Isager. Jeg har ændret lidt og strikker mønster hele vejen. Om lidt går Michael i gang med at stege en kylling. Jeg håber, at I alle får en god weekend:)
Angående mine huse så havde jeg ikke planlagt at sælge dem, men send en mail og så kan vi evt finde ud af noget.

5 kommentarer:

Kreativista i Boligrum sagde ...

Dine huse er super seje. Det lyder som en rigtig dejlig weekend, nyd resten : )

Maria sagde ...

Så fine billeder Karen. Nøj min Mingus ville elske at besøge naturhistorisk Museum, det ser ud til at det minder lidt om zoologisk museum i kbh -der har vi også planer om snart at tage ind igen :) Jeg synes det er så hyggeligt.
Også fortsat god weekend til jer.

Unknown sagde ...

FANTASTISK BILLEDE af knejten din på hug foran det store lærred. Wouw.

Unknown sagde ...

Skønne billeder! De er vel nok søde de to små drenge. Elsker billedet hvor de kommer løbende, man kan ligefrem fornemme hvor fedt de synes det er ;)

Stine sagde ...

Elsker at følge din blog. Skønne billeder og altid utrolig æstetiske indlæg. Fantastisk foto af din søn, hvor han sidder på hug. Måms!
Kh. Aamosen