søndag den 15. januar 2012

En søndag i billeder. Vi startede dagen med at få pudset vinduerne, jeg hader at gøre det, men elsker når det er gjort. Ellers har vi spist boller og Michaels friskbagte grydebrød. Georg har også taget billeder af vores nypudsede vinduer i stuen. I eftermiddags har vi hygget ved spisebordet og lavet 12 nye stik til vendespillet; Michael har fået fat i flere masonitplader. Det er faktisk ret hyggeligt at lave, så det er  heldigt, at der stadig er plads til 9 stik mere i kassen:-). Georg har også været meget optaget af mængder i weekenden - gerne meget store mængder som f.eks. ti hundrede og halvfreds millioner eller "så stor som universet". Der er også meget langt ned til mormor og morfar, faktisk halvtreds meter. Det er virkelig skægt at høre, hvordan en dreng på fire et halvt oplever størrelser og tid. Han siger f.eks. også at det var lange år siden og man dør, når man bliver hundrede og halvfreds. 

5 kommentarer:

Christina sagde ...

Det er sådan et fint vendespil. Jeg har for lang tid siden taget billeder af mange af Selmas legesager mhp at printe ud, laminere og lave billedlotteri, men det er aldrig blevet færdig. Og det er da også meget federe!
Sjovt med mængderne. En dag da Selma klagede over hun var skidt og jeg spurgte hvad hun fejlede, sagde hun med sin allermest ynkelige stemme:"jeg fejler to kroner"..
Men det må da være nemt at få barnepige, når de kun bor 50 m væk:-)

Jeg er i øvrigt stadig interesseret i at købe nogle huse, hvis du vil af med dem.

krisha sagde ...

For en utrolig gøyal idee og lage eget memo -spill! Det skal jeg sannelig også gjøre!
Hilsen fra Oslo

Mette Lindgaard sagde ...

Hej Karen
Jeg har vist aldrig fået kommenteret på din blog (er ret dårlig til at få kommenteret generelt, medmindre jeg kender eller har mødt bloggeren). Ikke desto mindre er din blog blandt mine helt klare favoritter.
Jeg er helt vild med din blog - med farverne, stilen, kreaprojekterne, billederne, maden, aktiviteterne, dine skønne børn, gode loppefund og passende mængde tekst. Den emmer af overskud, god smag, kærlighed, sundhed, nærvær og hverdagslykke på en meget jordbunden og cool måde! Uden på nogen måde at virke påtaget eller som et opstillet glansbillede.
Kh Mette

Karen sagde ...

Hej Christina
Jeg ville meget gerne lave et sæt huse til dig, men det bliver først når jeg har været nede hos mine forældre næste gang. Jeg har sendt en bestilling på en masse huse til min far, så jeg håber at han enten har lavet dem, eller vi kan lave dem sammen. Og du skal altså ikke betale for dem:)

Hej Mette
Hvor blev jeg bare glad for at læse din kommentar. Det er så dejligt når der er nogle ude på den anden side som gider læse med. Og jeg bliver bare så glad for din indkredsning af bloggen; for det er netop sådan jeg gerne vil have den skal opleves. Tusind tak:)

Mette sagde ...

Det er fuldt ud fortjent! :)