mandag den 2. januar 2012

Jeg er i ret dårligt humør lige nu. Har brugt lang tid på at tegne et mønster op i rigtig størrelse og klippe det ud i gråt fløjl. Det skulle blive til et par bukser til Otto, og det gik rigtig fint lige indtil jeg skulle sy en såkaldt pasp-fucking-poleret baglomme i. Jeg kan simpelhen ikke få det til at passe, så enten er mine logiske og visuelle evner forsvundet og ellers er bonderøvens Theresa ikke særlig god til at forklare det. Lige nu surmuler jeg i sofaen med nye uldsokker fra Ladymarmelades udsalg og en kop kaffe med chokolade til, men det hjælper ingenting. Jeg må læse lidt videre i 'Jeg syr selv' fra Politikens forlag anno 1957 og se om jeg kan redde det hul, der allerede er klippet.

11 kommentarer:

Fru Schou sagde ...

Mand hvor ærgeligt altså... der er bare no going back med paspolerede lommer:-( Lidt a la når en opsprætter smutter i et knaphul, det har jeg engang prøvet i en uldfrakke der to mig et efterår at sy.... Det er bare surt!
Men de ser ellers fine ud, og dejlige sokker:-)

Unknown sagde ...

Surt med bukserne- håber du finder ud af det!
Har også været til udsalg i LadyM og købte også de sokker;) Fik du ellers købt noget godt?

Lisbeth Angelbo sagde ...

Øv, øv. Surt at være nået så langt og så..... Håber, at du kan redde det.

Mettes Mad m.m. sagde ...

Kender alt for godt sådan noget pis-sytøj der ikke vil som jeg vil. Føler med dig. Jeg må straks i Lady M i morgen, havde helt glemt det:)

Line sagde ...

oh gys. Jeg prøver at lure hvordan det mon er forklaret??? Men kan ikke rigtig se det ud fra billederne. Du kan sikkert godt redde det hvis du stryger noget vlieseline bagpå og starter forfra Du skal nok bare lave pasplerne lidt lænere, men ihhh hvor er det skidt når det ikke lykkes.
Hvilken bog har hende theresa illustreret? Synes ikke jeg kender billederne.

Karen sagde ...

Hej Fru Schou
Æv, for den da. Jeg kan jo heldigvis bare droppe lommen og så bare klippe en ny del, men ville elske hvis det kunne lykke:)

Hej Mette, Afsted med dig. Der er masser at skønne sager:)

Hej Line
Det vil jeg prøve. Bukserne stammer fra hendes egen bog - gavebogen. Problemet er, at det kun er forklaret. og der er ingen illustrationer af processen.
KH Karen

sine sagde ...

Argh, surt! Men det skal nok lykkes, spræt det forsigtigt op og stryg tynd vlies bagpå som Line skriver. Det ser ud til at du har syet pasplerne omvendt på. De skal stikkes på med trevlekanteren ind mod hinanden, det er altså forkert på tegningen i den gamle håndbog, men teksten er rigtig. Håber det lykkes, paspolerede lommer er så fine og jeg ser selv stor fan og lidt en haj efter Lines sykursus :) Godt nytår! Kh Sine

Bloggen sagde ...

ØV hvor SURT!!!
Jeg tror som Line godt det kan reddes.
Vil nødig virke irriterende, men det er faktisk ret simpelt at lave paspolerede lommer. Gid jeg lige kunne vise og illustrere her...
Måske den gennemgang du har fulgt ikke er det bedste.
Har lavet uhæmmet mange af dem i jakkesæt i sin tid.
Men det hjælper jo ikke dig.
Jeg håber og krydser fingre for at det lykkedes for dig!

Anaïck Moriceau sagde ...

waw did you knit these socks

Asli sagde ...

Hvad med en raffy lap på nummeren, hvis alt andet kikser?

Så surt med forhindringer, når det ellers lige kører :-S

Karen Marie sagde ...

Øv, øv bare rigtig surt. Hvis du er interesseret så har jeg lavet en trin for trin foto sag fra Hendes Verden - jeg kan godt scanne den ind og maile til dig! Du kan bare sige til, ved godt det måske ikke kan redde dit projekt helt, men måske alligevel hjælpe lidt på vej :0)

God arbejdslyst - KH karen Marie