lørdag den 18. februar 2012

Lørdag aften er blevet brugt i selskab med min symaskine alt imens Michael har spillet 7"ere på grammofonen, og vi har drukket et glas vin til. Otto er faldet i søvn med Georgs nye madkasse med Lynet på. Jeg er gået helt amok i puder med tittekant. Sov godt derude:)

9 kommentarer:

Mette sagde ...

Oh ja, Lynet :) Luna kan også kende ham overalt...Fede puder, det der tittekant gør bare noget ved hjemmesyede puder. Lækre farver du har sat sammen! Som altid noget andet end jeg ville have valgt, men det er lige det der gør dem fede!
God søndag!

Kreativista i Boligrum sagde ...

Lyder som den dejligste lørdag aften. Dine puder er vildt fine, farverne er skønne!

linda; sagde ...

hvor hyggeligt med den grammofon altså! det hele er belagt med lørdagsrarhed på det bedste plan.

Fru Schou sagde ...

Skønne puder i smukke farver:-) Jeg er også gået agurk med tittekanter, det er bare den fineste detalje:-)

Fru Forstad sagde ...

Tak skæbne hvor er de fine de puder!

Anne sagde ...

ja jeg sukker stadig over de puder. Ihh det er en lækker detalje med kanten. Selve stofferne puderne er syet i er det nye eller ældre sager?? hint hint, hvor i dk får man dog fat i lækre stoffer af den art?

KH

syllabubski sagde ...

Et forsigtigt; Kan man købe på bestilling ? ;-)

Karen sagde ...

Mette: Tak:) Lynet er Gud herhjemme.
Linda: Det var nemlig en rigtig hyggelig lørdag aften:)
Fru Schou: Jeg så godt dine fine puder. Det var virkelig nået fint stof du havde fundet; tittekanter gør bare det sidste:)
Anne: Stoffet er desværre købt gennem tiden. Det gule fandt jeg får lang tid siden på loppemarked, og de andre stoffer kan jeg faktisk ikke huske hvor er fra.
Syllabubski: Jeg kan godt sy en pude magen til den jeg lavet til min veninde; altså den med neokant og smalstribet stof. Skriv en mail til mig, hvis du er interesseret.

Maibrit sagde ...

Hvor er de fine:D