tirsdag den 13. marts 2012

Der har været ret stille herinde. Vi har haft travlt, og Georg er stadig syg. Faktisk har han været syg i snart 2 uger med høj feber. Vores læge mente, at det bare var en virus, men i går fandt hun så ud af, at han havde lungebetændelse. Nu er han kommet i behandling, og vi håber, at den gamle Georg vender tilbage, dog et par kilo mindre. I søndags tog Otto og jeg en tur forbi sløjd, hvor vi fik savet nye huse. De fleste er nu blevet malet med god hjælp fra min søster og mand. Jeg regner derfor med, at jeg har en ny omgang sæt klar senere i dag. Send en mail (karenfabech@gmail.com), hvis du vil med på maillisten.  Tulipanerne er iøvrigt fra Michael, og de  som kender mig, ved at jeg ikke er særlig glad for blomster; tulipaner elsker jeg dog. 

10 kommentarer:

Clara sagde ...

Åh det ser sejt ud når der er mange huse -du lever virkelig op til dit blognavn he he ;-) og så fedt at dine huse er blevet en succes! De er så fine!
Stakkels Georg, god bedring til ham -uf der er ikke noget værre end når ens børn er syge! God dag fra Clara

sine sagde ...

Hvor er det en cool fabrik du har fået gang i. Under mig over hvordan nogle har flere timer i døgnet end andre :)
God bedring med Georg! Kh sine

Sophie sagde ...

Rigtig god bedring med ham.:) Vi har lige været igennem det samme med Flora. Det er hårdt for både forældre og barn!

Julia Hausfrau sagde ...

Vildt så mange huse du får produceret! Og som Sine, forstår jeg slet ikke hvor du får alle de timer i døgnet fra...

Rigtig god bedring med Georg!

Maria sagde ...

Sikke en omgang, stakkels Georg. God bedring med ham. Jeg sidder her sammen med Mingus, som også har feber - han fik lige øje på husene, og synes (ligesom sin mor) at de er super fine :) Tror vist også vi skal have lavet en lille bestilling ;)

Karen sagde ...

Det er så synd for ham, men jeg håber virkelig han snart er frisk.

Lige nu sidder min søde mand på arbejde og venter på denne kommentar fra mig er jeg ret sikker på... Grunden til at fabrikken arbejder på højtryk er at jeg har en fantastisk mand, der gider at lave aftensmad, putte børn etc.

Hej Maria, du sender bare en mail. Jeg vil meget gerne ave et sæt til dig:)

Christina sagde ...

Hold da op.. Du skal snart være sløjdlærer..

En af vores huse var blevet væk fordi Selma legede med det. Nu er det efter lang tid søgen fundet i lommen på en skoletaske! Men der var lige krise.

Christina sagde ...

Og god bedring!

Kreativista i Boligrum sagde ...

Så har jeg det som dig. Jeg er heller ikke den største fan af bukketter, men enig tulipaner er smukke, og så enda i alle farver.

Unknown sagde ...

God bedring med lille manden og jeg er jo en af dine kunder med dine skønne huse og ville også sige tak her på bloggen:) kan ikke huske om der er gjort via mail:)
Men tusinde tak Karen:)
Hilsner Vicki