søndag den 15. april 2012

#1 - Playmobildame - jeg synes hun er så fin.
#2 - Smukke, smukke tulipaner. Jeg er faktisk ikke en blomsterpige, men jeg elsker tulipaner.
#3 - Ny plade som jeg købte i går. Jeg endte faktisk også med at købe to andre lækre sager. Ting som jeg har ønsket mig i lang tid. En iPad og et skateboard. Jeg har altid godt kunne tænke mig at lære at stå på skateboard, men har aldrig nået det. Og da jeg nu har to drenge som gerne vil løbe på løbecykel osv. var det oplagt, at jeg kunne lære at stå på skateboard imens.
#4 - Michaels franske frokostomelet med squash - nam nam.
#5 - Georgs fødselsdagstegning til morfar. Et fugletræ som er hans eget påfund. Han har selv valgt fugle og farvelagt dem efter sin fuglebog.

12 kommentarer:

Mille sagde ...

Det må jeg give dig...det er sejt du skal lære at stå på skateboard;) virkelig sejt!
Tillykke med dine nye indkøb - de skal nok bringe dig mange glæder!

Fru Schou sagde ...

Sej playmobildame, og SÅ sejt at du skal til at være skater;-) Kan man så finde dig på ramperne ved Sct annagade skole??:-)

Malene sagde ...

Hvor er du sej, at du har købt et skateboard - jeg har også altid drømt at kunne det. Elsker playmobildamen..god søndag aften.

Klassisia sagde ...

Det er dælme friskt med det der skateboard... Og hvor sejt at have en mor, som kan skate : )

Monalogen sagde ...

Hæ. Troede det var Michael Jackson den der Playmobil-sag :D
Sejt med skateboard!

Anonym sagde ...

Playmobildamen kan også imponere mig med sin stilsikre blanding af lyserød og guldglimmer ;o)
Tulipaner (dine ser lidt specielle og runde ud?) er også et hit herhjemme, jeg kan bare ikke få dem til at holde ret længe.

Vibstjert sagde ...

Altid fine billeder. Jeg er også helt dårlig med den playmobildame, second hand eller ny? Og held og lykke med skateboardet:)

Karen sagde ...

Tak for alle jeres søde kommentarer. Playmobilmanden er gammel og stammer fra deres cikusserie. Jeg ved nu ikke, hvor stolte drengene er, men det er faktisk ret sjovt at stå på. Jeg er heller ikke faldet endnu; så vent bare...

ohhhappy sagde ...

Hvor sejt med skateboard! Det er altid sjovt at lære noget nyt... I-pad står også højt på ønskelisten her. Der skulle være nogle gode spil til børn, så det har jeg tænkt mig at bruge som undskyldning, når Kröten er lidt ældre...

ffluwer sagde ...

Sej beslutning om skateboard. Synes det ser sejt ud, men at prøve det selv, det ville vist ikke gå godt. Dine tulipaner er bare fine og runde?

Unknown sagde ...

Sejt du skater;)

Anja sagde ...

Du købte skateboardet! Sejt! Jeg skulle ønske jeg også turde :)