søndag den 1. april 2012

Dagens loppefund fra Ingerslev og et par nye grisefarvede sko, ekspedienten sagde godt nok det hed pudderfarvet. De er fantastiske at have på; jeg havde et par i sølv for 6 år siden, så der var gensynsglæde, da jeg fik dem på. Lopperne er et par spil til ungerne, et nyt fad til kun 30 kr. og et stykke retrostof, som jeg jo faktisk ikke gør det store i, men jeg kunne ikke lade det ligge. Jeg tænkte, at hvis jeg ikke får det brugt er der helt sikkert nogle ude i bloglandet, som ville overtage det. Og så købte jeg også en gul plastikbeholder, som man faktisk kan skimte på et af Julias billeder.

6 kommentarer:

Britta Tronborg Beck sagde ...

De er FANTASTISKE de sko.....Minder mig om at jeg skal ind og ha et par nye, da de andre blev slidt op i sommer på barsel og har overlevet længe. De er en drøm! Noddy er Tristans ynglings morgen tv. Ser ud som en dejlig weekend :-) Kh

Mic sagde ...

Huraaaa for lopper på Ingerslev, så er det forår igen!! Og tror da vist du var ovre og hamstre inden jeg kom, super fine ting du har fundet... Men nøj det var koldt i går..

Sophie sagde ...

Det er sørme nogle fine ting du har fundet, Karen!

Inger Marie sagde ...

Sikke nogle skønne fund!

Shh sagde ...

Retro Noddy! Hvor skønt. Mine tre unger på 2, 2, og 4 år elsker Noddy og vi har slidt vores DVD box sæt op.

Stinne sagde ...

det er da det smukkeste sof jeg længe har set... vildt misundelig