mandag den 4. juni 2012

Heidi er ikke den eneste, som har tilbragt et par timer på ARoS denne weekend. Vi kæmpede os igennem alle løberne i går - der var halvmaraton i Århus i går - og brugte eftermiddagen på ARoS, sammen med min gamle barndomsveninde og hendes familie. Det var superhyggeligt, og drengene hyggede sig. ARoS er et et godt sted at tilbringe et par timer med unger. Hvis vejret er godt er tagterrassen et hit. Du kan se ud over hele Århus, og der er masser af mulighed for at løbe rundt.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg er vild med Aros... Har tænkt mig snart at smide Kröte i bæreselen og tage en tur op i regnbuen.
Jeg fik de fine dragter, jeg havde bestilt hos dig i sidste uge. Kæresten synes måske, der er gået lidt for meget striber i babyens garderobe, men jeg synes, de er så fine :)...

Heidi sagde ...

Næste gang må vi mødes på Aros :)

Unknown sagde ...

Jeg vil besøge Aros denne sommer :) Det ser spændende ud.

Anonym sagde ...

cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos

Unknown sagde ...

Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.

kLINIK oBAT mANJUR sagde ...

obat ambeien wasirr herbal manjur dari De Nature yang paling manjur untuk mengobati wasir atau ambeien parah