tirsdag den 7. august 2012

I eftermiddags tog vi en tur til Skive - ungerne, min søster og jeg. Jeg har længe gerne ville forbi Henrichsens Uldspinderi. De har åben hver tirsdag og torsdag. Der var så meget lækkert garn, at jeg slet ikke kunne rumme det. Og midt i det hele siger en anden kunde i butikken, faktisk den eneste, at hun fulgte min blog. Jeg blev helt forvirret, men det viste sig at være Asli, der også lige havde taget en smuttur fra Varde. Verden er altså nogle gange meget lille. Asli var ved at finde garn til et meget fint tæppe fra Helga Isager; det bliver jeg nok også nødt til at strikke engang. Men hvor er det da hyggeligt, at møde personerne bag blogge som man har fulgt over langt tid. På vej hjem fra Skive fandt jeg det lille fad med fiskene i en genbrug. Jeg syntes det var så fint, at det måtte med hjem. Sandalerne er nye. det er længe siden jeg har haft et par fodformede, men jeg er helt forelsket i dem. Fandt dem på udsalg til 200 kr., og de er fra Biostep. Maden er som sædvanlig fra Michaels hånd og smagte og emmede af sommer.

8 kommentarer:

Malene sagde ...

Som skibonit er det faktisk for dårligt at jeg aldrig har besøgt uldspinderiet. Men man hører altid godt om stedet. Besøgte I Børnenes Paradis? Min yndlings legeplads som har været truet med lukning i al min tid.

Karen sagde ...

Nej, den havde jeg ikke hørt om. Øv, det må vi gøre næste gang:) Er det hårdt at komme igang igen? Jeg er på vej til arbejde for første gang...

Mette sagde ...

Umm, ene af lækre sager, Karen. Heldige dig :)

Malene sagde ...

Det skulle I gøre. Den ligger tæt på museet.
Det er smadder hårdt at komme i gang. Derfor er jeg nødt til at tage en fridag i dag ;)
God dag til dig.

Inger Marie sagde ...

Hvor er fiske-fadet fint - og sandalerne ser så skønne ud! Sikke et fund.

Asli sagde ...

Det var rigtig hyggeligt at sige hej. Jeg fik ikke købt noget garn til tæppet, fordi jeg ikke kunne bestemme mig med farver. Men jeg købte virkelig meget andet. Så jeg mangler ikke garn foreløbig (som om jeg gjorde det i forvejen ;-))

Fiskefadet er alt for fint!!

Anonym sagde ...

Sikke fine sandaler - Må man høre, hvor du dog har købt dem?

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR