fredag den 10. august 2012

I min søgen efter flere glas med skibene, kom jeg forbi Edith hjemmeside. Hun har en masse fine sager, og jeg bestilte blandt andet 3 glas og den lille æske. Der gik ikke mange dage før jeg modtog en pakke med poste. Jeg havde egentlig købt 3 glas, men Edith havde lagt et ekstra ned i pakken. Derudover kunne hun ikke fine den lille æske, så jeg fik mine penge tilbage for den. For et lille stykke tid siden kom æsken så også med posten. Edith havde fundet æsken og sendte den kvit og frit til mig. Jeg synes virkelig det er god service, og vil derfor gerne anbefale hendes siden videre til alle jer læsere. Hvis I har lyst til at se en masse loppeguld, så tjek hende side ud.

4 kommentarer:

ditte sagde ...

Hej Karen

Hvad hedder dine fine glas?

Karen sagde ...

Hej Ditte
Det ved jeg faktisk ikke. Min farmor havde dem dengang hun levede, og jeg er altid på udkig efter dem. Jeg har fundet dem på loppemarkeder og genbruger dem jeg har.

ditte sagde ...

ok jeg må holde øje på loppemarkederne ;) Har lige et spørgsmål ift. dit hæklede tæppe, som vi har kunnet følge lidt med i herinde. Hækler du almindelige stangmasker eller dobbelte stangmasker? Synes det er så fint og har netop fundet en masse brodergarn, så nu vil jeg give mig i kast med det også.

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR