lørdag den 25. august 2012

Jeg brugte det meste af min eftermiddag i går nede i Yarnfreak hos Camilla. Det var rigtig hyggeligt, og jeg fik mulighed for at se en masse nyt lækkert garn, som hun har fået hjem. Det lækre ved Camillas biks er, at hun har et hav af farver i de forskellige garnkvaliteter, og på den måde er der et væld af farvekombinationer, så det kan være svært at vælge. Jeg købte lidt garn med hjem til at lave et cover til vores Ipad. En fordel ved at hækle med to tråde er, at selve coveret bliver dejligt tykt. Jeg begyndte med at hækle det nederste på det andet billede, men synes faktisk det endelige mønster bliver langt federe. Det er det samme garn, som jeg brugte til at strikke et halstørklæde i julegave til Michael. Du kan blandt andet se det her

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så fine farver!! Elsker Yarnfreak... Camilla er virkelig dygtig til at udvælge et lækkert sortiment, både af forskellige farver og materialer.

Marie sagde ...

Det er så utrolig lækkert det garn. Har selv en masse nøgler liggende, der skal blive til en cardigan til mig selv. Den ene af farverne jeg har med kan jeg se du også har valgt :-)

Maiken sagde ...

Du har altså en god farvesans. :)

Unknown sagde ...

Det der med at hækle med to tråde på engang..Det må jeg lære !

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR