mandag den 17. september 2012

Vi har brugt vores formiddag i en by, som jeg ikke kendte ret godt. Årsagen var, at Georg skulle undersøges, hvilket gik godt. Men er der nogle, som kan gætte hvilken by det er?

11 kommentarer:

trinesoehest sagde ...

Hesten siger mig, at I har været i Randers. Kan det passe? Vi flyttede til en by i nærheden af Randers for nogle år siden. Tidligere syntes jeg det var en skodby, men ved nærmere bekendtskab har jeg fundet ud af at den faktisk er ret hyggelig :-)

Karen sagde ...

Jeps, jeg har haft østkyst hustlers strofe 'hvorfor er der så ufedt i Randers', på hjernen, men jeg synes faktisk også den virkede ganske hyggelig:)

Malene sagde ...

Jeg siger også Randers. Jeg kigger nemlig ofte langt efter de store AJ bogstaver dernede ;)

Maj-Britt sagde ...

Det er noget flot hår du har. Sådan noget gad jeg også godt have:)

Cecilie Astrid sagde ...

Jeg siger også Randers. Isak har nemlig lige været til undersøgelse på Randers sygehus idag og jeg genkender hesten nede fra torvet:O) Håber alt er vel med Georg!

Heidi sagde ...

Det er jo her :)

håber alt er ok med Georg.

Kristina/www.myhouseins.blogspot.com sagde ...

Randers pga hesten og AJ - håber det gik godt med ham.

Inger Marie sagde ...

Det ligner Randers :) Min kæreste er fra Randers, og før vi lærte hinanden at kende, havde jeg aldrig været i Randers. Jeg kan også godt lide den - der er mange fine steder og faktisk også gode butikker - men min kæreste hader byen og kunne aldrig drømme om at flytte dertil igen.

Karen sagde ...

Malene - Jeg faldt også for bogstaverne pladask.
Maj-Britt - Tusind tak. Jeg har også lært at holde af det. Som ung var jeg død træt af det, da det var så glat og tykt. Det var umulig at få til at fylde noget. Men page er et hit. Og så er man vel skolelærer:)
Cecilie - ej, hvor sjovt. Vi var også til undersøgelse på Randers Sygehus. For et par måneder siden registrerede vores læge, at Georg havde brok, og vi blev derfor henvist. Men da vi kom til forundersøgelser i dag, var det væk.
Heidi - Jeg ville faktisk have skrevet, hvis du havde haft mulighed for at mødes, men kom helt fra det. Jeg så dine fine knager.
Inger Marie - Jeg var faktisk også meget positivt overrasket. Byen ligger smukt, men jeg vil ikke nordligere end Århus.

Cecilie Astrid sagde ...

Det var da pudsigt. Isak blev scannet for vandbrok efter henvisning fra vores læge. Jeg synes faktisk også at Randers er en hyggelig by, og nu kommer jeg jo snart til at have min daglige gang der når jeg starter på studie:O)

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR