søndag den 14. oktober 2012

Vi bruger rigtig mange timer ved vores spisebord. Ungerne tegner, klipper og spiller ved bordet. De sidste par dage har Georg været ret optaget af at klippe fly ud og farvelægge og lime dem op på lyseblåt papir. På det nederste billede er der en jernbane, som kører ind i en tunnel. Jeg laver stort set alle kreative projekter ved bordet. Jeg elsker at vikle mig ind i min dyne og så sidde og sysle og drikke kaffe imens. Lige nu er jeg i gang med at strikke mit tørklæde, som skrider stille og roligt frem. Det er så dejligt overskueligt at strikke striber - man kan altid lige strikke en mere... Rigtig god søndag derude.

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det kender jeg :)
Stort set alt foregår også ved vores spisebord :)

Marie sagde ...

Jeg strikker på en cardigan i striber (samme garn) og det er yderst afslappende, og skrider ligeså stille frem ad med en stribe af gangen. Jeg beundre altid din kreativitet ift til dine drenge!

Fru Forstad sagde ...

Georgs fine fly minder mig om Per Petris fine flyserie. (og det er et kompliment)

Christina Ravn sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt! og fine ting både du og drenge får skabt :)

Flise sagde ...

Elsker simpelthen dine billeder, de er så stemningfulde!

Hvor har du forresten den smukke ring du bærer på sidste billede :D?

Karen sagde ...

Hej Lise
Ringen på det sidste billede har Mikala Mortensen og hedder Metamorfose. Jeg tror ikke man kan købe den længere, men prøv evt at kontakte hende.

Inger Marie sagde ...

Vi har det på nøjagtig samme måde med vores spisebord - det må være hjemmet hjerte :) Og tørklædet ser så smukt ud - de fineste farver...

Unknown sagde ...

Tuluung-di-Approve-pak,,,,,,,,,ManjuR