tirsdag den 1. januar 2013

Et par billeder fra i dag. Maden er dog fra den anden dag. Den stod på vegetariske selleribøffer, Mortens gode salat og Michaels fritter. Dagen i dag er gået i et roligt tempo. Vi havde en hyggelig nytårsaften i godt selskab. Nogle kom først i seng kl. 7; det var heldigvis ikke mig, for Georg vågnede kl. 7.15. Armbåndet har jeg fået af min mor, der har købt det på auktion, men som ikke kunne passe det. Rigtig god 1. januar aften, og god arbejdslyst til dem, som skal i gang i morgen. Jeg skal heldigvis kun forberede mig til undervisning fredag og så forbi Lady Marmelades udsalg kl. 10.00. Det plejer at være godt. Og tusind tak for alle de søde kommentarer til mit lædernet. Læderet var et gammelt stykke jeg havde liggende, så der er desværre ikke mere. 

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tak for en super fin blog - bliver meget inspireret af dine billeder. Må man spørge hvilket strikketøj du har gang i - fantastisk mønster og farver/garn
Godt nytår
Stine

Anne sagde ...

Dejlige glimt. Godt nytår til dig og din familie :)

Kh

Christina sagde ...

Godt nytår Karen. Strikketøjet ser så fint ud. Jeg pønser virkelig også på lady marmelade i morgen. Jeg har nemlig også fri :)

nina sagde ...

Uh det lyder fristende med udsalg hos marmelade! Og godt nytår!

et delerum sagde ...

Glædelig 1. januar Karen, dejligt at I kom godt ind i det :-)
Og vældig fint armbånd, nogle gange kan man jo være heldig på andres "fejlkøb"...

Anonym sagde ...

hvor kan man købe de træ huse med farvet tage jeg ser på andres blog ? :-)