torsdag den 31. januar 2013


Jeg har fået en ny morgenmadsfavorit. Jeg har vist et billede af det i det sidste indlæg, men det smager altså ret godt og derfor et indlæg værdig. Det er havregrød lavet på grovvalset gryn, vand, mælk og lidt salt. Når grøden næsten er færdig kommer jeg en håndfuld rosiner i. Ovenpå kommer der kanelsukker på, en filetere appelsin (kaldes dét det?), lidt saft fra appelsinen og til sidst lidt hakket mandler. Mine drenge er også ret vilde med det. Rigtig god torsdag derude.

6 kommentarer:

Libbie sagde ...

Ahrmen man skal slet slet ikke kimse af havregrød, jeg nyder også at tilsætte et par hakkede tørrede figner, slurp, ikke at kuren har godt af det but who carres????
kh Libbie

nina sagde ...

Hold op hvor lækkert! Kanelsukker går bare godt med havregrød ;)

Maiken sagde ...

Det lyder også som en god start på dagen. Jeg burde også spise grød når nu jeg alligevel laver til Agnes. :)

Mette sagde ...

Hej Karen.
Har lige fået den lækre grød som aftensmad :) og ja ved godt det ikke er rigtig lørdag aftensmad, men det var lige hvad overskuddet var til i dag. Hold nu op det smager godt, total slikagtig :)
Tak for opskrift og ha en god weekend.
Kh Mette

Karen sagde ...

Hej Mette
Fedt. Jeg er også begyndt at putte saltlakridssirup på. Det bliver det ikke mindre godt af.

Fru Sommer sagde ...

Uhmmm, jeg er også til havregrød om morgenen og har spist det altid. Laver grundblanding af grov havregryn, kokos, rosiner og mandler. Derudover banan, eller hvad der er af frugt til rådighed. Et tip er at sætte det i blød aftenen i forvejen. Dels bliver rosinerne naturligt søde og dels nedbryder man fytinsyren, så man bedre optager det man skal.