onsdag den 13. februar 2013


Jeg har smidt blade ud i dag. Først kigger jeg dem alle sammen igennem og river de boligreportager ud, som jeg synes er spændende. Mine mapper er ved at være godt fyldte, men jeg gjorde det også første gang for 12 år siden. Jeg synes, at det er en god måde at bevare det gode fra bladene uden at gemme alle bladene. Det kunne være blevet til en kæmpe stak.

10 kommentarer:

Inger Marie sagde ...

Jeg har stort set samme system - og hver gang, vi skal igang med ombygningsprojekter, finder jeg den efterhånden store stak frem :)

Anonym sagde ...

Jeg har en tilsvarende mappe, og jeg elsker at søge inspiration i det. De bedste boligreportager samlet et sted - jeg kan bruge timer på at kigge i dem.

et delerum sagde ...

Rigtig god ide og det ligner, at du har en fantastisk system og overblik i det... Sejt!

Karen sagde ...

Det er nemlig altid sjovt at kigge tilbage i den og se hvilket reportager man førhen synes var de fedeste. Der er ikke det store system i mine udover at jeg sætter et klistermærke på den første side af hver reportage.

Anonym sagde ...

Hvor mon dine orange post-it er fra? De har en lækker neon farve.

Nanna

Mette sagde ...

Sådan en gammel mappe har jeg også et eller andet sted. Desværre er jeg kommet fra det igen. Fantastisk kolonihavehus på det sidste billede!

Karen sagde ...

Hej Nanna
Jeg har købt dem hos Architegn i århus. Det er pile.

Anonym sagde ...

cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos

Ciri-ciri Herpes sagde ...

Ambeien,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ManjuR.

Unknown sagde ...

Wasir sangat menyakitkan namun wasir umumnya dapat sembuh dengan rutin melakukan pengobatan dan pencegahan. Wasir yang terlambat ditangani atau diobati pastinya akan membuat wasir menjadi lebih membengkak cara mengobati wasir ambeien tanpa harus operasi aman paling jos Cara Mengobati Wasir Bersihkan area dubur dengan baik setiap selesai buang air besar Anda tidak perlu menggunakan sabun karena dapat meningkatkan iritasi Untuk mengeringkan daerah sekitar wasir Anda bisa menggunakan tisu lembut yang biasa digunakan untuk bayi.