onsdag den 3. april 2013

De sidste to dage er gået med faglig klub i den lokale fodboldklub, stormøde, lavet en bunke badges for at undgå at blive puttet i en t-shirt fra fagforeningen, og så har jeg tilbragt en del timer med at få lavet et lille oplag af det ene af de to grafiske mønstre, som jeg lavede sidste år. Skriv, hvis I er interesseret: Karenfabech(@)gmail.com.

5 kommentarer:

Ylvalishule sagde ...

Sikke fine badges - min vi kan få sådan en sending til Herning? Vi er også en del her, der ikke har lyst til at tage den hvide lærerforenings trøje på. Så er man bare en RIGTIG lærer, hvis man trækker i den :) Måske jeg låner din idé, da den passer lidt bedre til mit temperament. - Og rigtig fine prints af dine tegninger.

Anonym sagde ...

I Horsens, har vi ikke fået til alle- så jeg "slap" i første omgang, men er udstyret med grøn kasket og badge :)
Go kamp til jer/ os alle :)

Super fine print, jeg sender dig en mail, så må jeg i gang :)

Vh. Louise

Malene sagde ...

Badges er svaret! Jeg kæmper fortsat imod en grim lime grøn t-shirt og en jagtkasket :/

et delerum sagde ...

God ide med badges! Vi har fået store røde klistermærker, og skal i morgen være iført gule refleksveste - det klæder jo de fleste... Men hvad gør man ikke for en gode sag?
Jeg elsker dine mønstre!
/tina

Malene sagde ...

Hej Karen. Hvordan får man fingre i sådan et badge?? Har fået en meget rød t-shirt fra fagforeningen(FSL), som jeg må trække i, i morgen rundt om søerne. God kamp i Århus.