lørdag den 29. juni 2013

Så er mine skole-unger sendt på sommerferie, og jeg har derfor næsten ferie. Dog har jeg nogle dages arbejde i næste uge, men det plejer at være meget hyggeligt. I dag købte jeg den fineste klassiske kjole (min er uden kraven), som jeg slet ikke har brug for, men kunne bare ikke lade den hænge. Nu glæder jeg mig til at blive inviteret til den vildeste cocktailparty. Georg og jeg lavet en overraskelse til Otto den anden dag. Otto havde ønsket sig en Skylandercykel, men jeg synes ikke lige vi skulle investere i flere cykler, så vi lavet et skilt til hans cykel i stedet for. Otto var meget glad og har siden brugt en del tid på at sidde foran sin cykel og nærstudere skiltet. Kyllingen er fra i onsdags som Michael står bag.

5 kommentarer:

Rikke Sanderhage sagde ...

Sikke en pæn kjole - den havde jeg sørme også nappet med! Hvor har du fundet den henne?

Unknown sagde ...

Den er købt nede i Alrø Høgh, som ligger i Århus. En lidt damede butik, men det er god kvalitet og mærker man ikke kan få i hele byen.

Anonym sagde ...

vil lige høre dig hviklen størrelse jeres tallerkener fra Royal Copenhagen er? Jeg vil nemlig gerne ønske mig nogle. Men synes at dem der hedder middagstallerkener er meget store.

Unknown sagde ...

Det er middagsstørrelsen vi har og de kan godt virke ret store, men vi er rigtig glade for dem.

Karen sagde ...

:)